Глумац Steve Guttenberg је рекао да ћемо можда гледати ''Police Academy 8'', пише IGN Adria.

За оне рођене после 1990. године, ''Police Academy'' је био популарна франшиза са чак седам делова, снимљених између 1984. и 1994. године. Први део је зарадио 155 милиона долара, а коштао је свега 4,1 милион.

У међувремену је урађено укупно шест наставака, од којих последњи има импресивних нула одсто на Rottentomatoes сајту, а у којем су глумили, између осталих, и Christopher Lee и Ron Perlman.. Серијал је зарадио невероватних 239,643,235 долара, а паралелно са филмском серијом је настала и цртана серија у трајању од 65 епизода, као и телевизиска серија из 1997. године.

После игране серије, Paul Maslansky, продуцент свих филмова и игране серије је годинама покушавао да оживи серијал. У међувремену су преминули глумци као што је George Gaynes, који је играо Комаданта Lassarda, Bubba Smith који је глумио Hightowera, David Graf познатији као незаборавни Tackleberry и други.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ''Die Hard 6'' ће се једноставно звати "McClane"

Пре пар дана Steve Guttenberg (Mahoney) је одговарајући на питање у вези серије на Твитеру написао: "Следећи део 'Police Academy' стиже" и наставио са "За сада без детаља, сем да је сценарио написан и да га управо читам".

Нема сумње да ће ово многим фановима дати, ако ништа друго наду да се франшиза настави. До тада, ваља избинџовати претходне делове, анимиране и игране серије. Биће ово дуга зима...