Каја Остојић: Проблеми са мужем

NOVOSTI ONLINE

недеља, 19. 08. 2018. у 15:26

Каја Остојић: Проблеми са мужем
Џуниор Џек је од почетка њихове љубавне везе љубоморан на певачицине пријатеље иако му је Каја Остојић сто пута објаснила да за тим нема потребе.
Популарна српска певачица Катарина Каја Остојић и њен супруг, светски познати ди-џеј Џуниор Џек сваке године летују на Ибици, али овај пут одмор им је на тренутак покварила велика брачна свађа.

Наиме, Џуниор Џек је од почетка њихове љубавне везе љубоморан на певачицине пријатеље иако му је Каја Остојић сто пута објаснила да за тим нема потребе.

Међутим, он сваки пут направи неку љубоморну сцену, али сада је побеснео више него икада.

– Док се Каја туширала на њен мобини телефон стигла је порука од њеног друга из Београда, а како је телефон у том тренутку био у Џуниоровим рукама, имао је шта да види! „Љубави, нема шта да бринеш! Биће све тако како си замислила када се будемо видели”, стоји у поруци, а уз то и брдо емотикона у облику пољубаца и срца. Када је Џуниор то видео, пао му је мрак на очи.

Када се вратила у собу, одмах је кренуо да је напада због поруке која јој је стигла на Вајбер. „Каква је ово порука? Са ким ме вараш? На шта ово личи?”, казао је својој жени ди-џеј док јој је показивао поруку, а она је била у шоку

Покушавала је да му објасни да јој је то друг из Србије, да је хомосексулац и да је то њен фризер. Бранила се да је са њим договарала нову фризуру када стигне у Београд, а он за то оправдање није хтео ни да чује. „Ако ме стварно вараш, најбоље је да се разиђемо. Не треба ми то!”, беснео је ди-џеј”.

– Међутим, Каја је била присебна и показала му раније поруке које је разменила са тим другом и договоре који се тичу њене фризуре. Чак му је показала и партнера свог друга, па је Џуниор схватио да је пренаглио – испричала је Кајина пријатељица, којој се певачица поверила када се вратила са одмора.

– Певачица се због свега веома изнервирала – додаје извор,”али је брзо све заборавила и није дозволила да јој то упропасти одмор.”

О овоме се огласила и Каја:

– То је само још једна у низу несугласица које постоје у сваком браку и које се брзо изгладе. Није се десило ништа страшно, нека се опусте душебрижници – кратко је поручила атрактивна Ужичанка.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Vlada Legenda

19.08.2018. 21:30

Da se razumemo,ne postoji brak u kojem bar jedno ne vara,eventualno 0,000001 svih brakova,tako da ovo nimalo ne čudi!

Жика Живац

19.08.2018. 22:25

Каква драма, може да се направи серија. Каја има проблем, са препумпаним устима; експлодираће, кеве ми.