Мира Шкорић: Ријалити звезде ми нису колеге

Е. Р.

24. 07. 2018. у 10:15

Мира Шкорић: Ријалити звезде ми нису колеге

Мира Шкорић Фото Гранд

Фолк певачица о концертима, песмама и ћерки коју музика не занима

ФОЛК певачица Мира Шкорић наступила је на 57. Фестивалу културе младих Србије у Књажевцу, у Гургусовачкој кули, пред 5.000 људи из свих крајева источне Србије. Био је то њен први концерт у Књажевцу у каријери, а, како је рекла по силаску са бине, била је спремна да за публику пева целе ноћи.

- Избацила сам сингл, промовисаћу га на јесен, а тренутно падам у несвест од наступа - казала нам је Шкорићева. - Публика одлично реагује на песме које нису биле велики хитови, а никад ми неће досадити да певам "Страх од љубави", "Манастир" или "Иста нам је туга". Занимиљиво је да смо Весна Змијанац и ја својевремено одбиле да снимимо "Кукавицу", коју је отпевала Цеца. Свеједно, певам је на наступима, а највише волим песме своје куме Ане Бекуте.

Прочитајте још - Мира Шкорић оплела по бившем и “одувала” естраду новом женском химном (ВИДЕО)

о Данас свако снима песме?

- Не могу све да назовем колегиницама. Зна се да је најтеже опстати. Данас је естрада џунгла. Савез удружења мора хитно да реагује. Не треба све сврставати у исти кош. Срамота ме је кад ми неко каже да ми је ријалити звезда колегиница. Како може да ми буде колегиница?

о Алудирате ли на победницу "Задруге" Кију Коцкар?

- То је превише! Било би много лепше да су поруке уместо за ријалити биле послате за болесну децу. Али, народ бира оно шта ће да гледа. Боље је организовати хуманитарне концерте, него ријалити. Толико је болесних малишана којима је преко потребна помоћ. Неколико концерата месечно и свако ће доћи да помогне болеснима.

о Ваша ћерка Милица нема везе са естрадом?

- Завршила је четврту годину Медицинског факултета. Она је девојка која живи свој свет. Док је била мања, успевала сам да је преварим за неко сликање, а сада никако. Има талентоване деце. Ћерка Милета Китића, на пример, или Цецина Анастасија. Моја ћерка зна само три моје песме, а каријера ми траје 30 година.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

.lule01

24.07.2018. 17:18

Realn9 svi znaju tvoje tri pesme ali gledaj sa vedrije strane sve si u pravu .Micu npr ne znamo ni jednu.