Софија Вергара: Груди су ми помогле у каријери (ФОТО)

Новости онлине

четвртак, 12. 07. 2018. у 18:54

Софија Вергара: Груди су ми помогле у каријери (ФОТО)

Twitter@SofiaVergara

Позната глумица изјавила је да су јој бујне груди помогле у каријери, као и да се због њих одувек осећала секси
СОФИЈА Вергара, позната глумица, изјавила је да су јој бујне груди помогле у каријери, као и да се због њих одувек осећала секси.

Као тринаестогодишњакиња није била одушевљена због својих бујних груди, те каже да је тада мислила да изгледа као стриптизета шта год да обуче. Данас, ова глумица, која је прославила 46. рођендан, мисли потпуно другачије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Софија Вергара се не одриче јаке хране

"Захвална сам што их имам и, искрено, пуно су ми помогле у каријери", рекла је Вергара.

Вергару је као седамнаестогодишњакињу, на плажи у Колумбији открио тамошњи фотограф. Убрзо је започела каријеру у својој првој реклами за америчко газирано пиће.

И тада, као и сада, привлачила је пажњу где год би се појавила, а након рекламе, добила је ангажман ководитеља у две популарне колумбијске телевизијске емисије, што јој је донело и прве глумачке улоге.
фото Епа


Вергара се прославила улогом у серији "Модерна породица", у којој глуми згодну супругу славног Ал Бандија (Ed O'Neill). Сматра се једном од најплаћенијих глумица чије се богатство процењује на 120 милиона долара. Тренутно је у браку са глумцем Џоом Манганијелом. Из претходног брака има сина Манола (25).фото Епа

(24sata.hr)
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Željko

13.07.2018. 07:30

Ako vam ove slike ne ubrzavaju srčani ritam, vjerovatno ste homoseksualac ili mrtvac. Kad bolje razmislim, naj vjerovatnije mrtvac.