ФОЛК певачица Милица Тодоровић има много разлога да буде задовољна! Један од њих је што ће ускоро обрадовати публику спотом за нови сингл "Шоу програм", у режији њеног дечка, кореографа Милоша Пауновића.

- Милош и ја смо велики перфекционисти, песма је много "луда" и брза и једва чекам да објавим спот - каже за наш лист Милица. - Он је радио и мој претходни видео-клип "Цуре приводе".

На питање да ли њихова веза понекад личи на "шоу програм", Милица каже:

- Мислим да свачија веза личи на шоу-програм. Милош и ја се феноменално слажемо, имам велику подршку од њега. Апсолутно разуме мој посао, разуме шоу-бизнис. Био је плесач 20 година, радио је кореографије за многе певаче и певачице.

Мада су дуго у вези, још не планирају брак.


ПРОЧИТАЈТЕ И:"SEĆAŠ LI SE, LEPI...": Cecin stih u udžbeniku za osnovnu školu, a evo šta o tome kaže pevačica (FOTO)


- Нисмо причали о томе - каже Милица. - Ништа не волим да планирам. Милош је, заиста, посебан момак, веома је духовит и са њим се смејем сваки дан. Нашли смо се!

Милица Тодоровић је објавила само један албум у каријери и то 2009, али планова има напретек.

- Планирам да објавим компилацију са свим сингловима које сам снимила до сада. Желим да подвучем црту и после тога кренем да радим нешто ново. Већ имам готове песме за нови албум.

Победница друге сезоне "Звезда Гранда", која је играла Азру у опери "Дом за вешање" Емира Кустурице, увек се са посебним задовољство сећа сарадње са славним режисером.

- То је невероватно искуство које сам доживела са 16 година - прича Милица. - Неко сања о томе цео живот, а мене је Куста изабрао за главну улогу поред Стевана Анђелковића. Велика је част сарађивати са Кустурицом. То има тежину и за Монику Белучи, а камоли за мене. У почетку ме је било срамота да радим са њим, јер никад нисам глумила. Стеван и ја смо били као две гуске у магли. Али када сам схватила какав је човек, све је било другачије. Захваљујући Кусти, донекле сам себе пронашла у глуми.