Петерсова уместо Леонтине

М. Б.

20. 04. 2018. у 09:30

Петерсова уместо Леонтине

Фото Милош Рафаиловић

Промене у жирију дечјег шоуа "Пинкове звездице"

ЧЕТВРТА сезона једног од најпопуларнијих музичких шоу-програма у региону "Пинкове звездице" (Пинк, 21.45) полако улази у завршницу, али изненађењима никад краја!

Иако вечерас почиње осми круг такмичења, са црвених столица поздравиће нас нови члан жирија. На месту Леонтине Вукомановић наћи ће се њена кума, певачица Ивана Петерс (на фотографији са Гоцом Тржан).

Некадашња чланица групе "Тап 011", која је са Гоцом Тржан отпевала неке од највећих домаћих поп хитова, поново ће се састати са некадашњом партнерком, да би заједно трагале за новом младом музичком звездом. Петерсова не сумња да ће се одлично уклопити у већ уиграну екипу судија, коју, поред Гоце, чине Јелена Томашевић, Милан Станковић и Сергеј Ћетковић.


Прочитајте још - Нови сингл Иване Петерс: Прва соло песма у каријери (ВИДЕО)


- Све их добро познајем, па могу да кажем да ћу бити међу својима. Сигурна сам да ћу бити адекватна замена за Леонтину - рекла је Ивана.

Певачица раскошног гласа није само гледала претходне сезоне шоуа, већ је кроз припремање канидидата била укључена у сва дешавања на сцени "Пинкових звездица".

- Највише сам пратила прву и другу сезону, а чак сам држала часове и помагала некој деци да усаврше своје знање. Сви су били успешни, а најпоноснија сам на Ивану Бабић, која се после наших часова вратила у такмичење кроз бараж. Радујем се што ћу чути много талентованих певача - рекла је Ивана, не кријући узбуђење пред почетак снимања.

Открила је да се радује што ће уживо чути најмузикалнију децу са ових простора, а поручује да је спремна и да удели понеку критику, како би им помогла да напредују.

- Бићу објективна, јер увек треба сагледати цео наступ и понашање на сцени, па онда одлучити како искритиковати, ако има потребе. Од тога се не треба устручавати, јер је критика изговорена на прави начин увек конструктивна - објаснила је Ивана.


ОБОЖАВАМ РАД СА МАЛИШАНИМА

НЕКАДАШЊА предводница бенда "Негатив" тврди да обожава рад са малишанима и да је он испуњава у сваком смислу.

- Са децом је најлепше и најзабавније радити. Она су толико искрена и веома самокритична. Напреднија су од нас одраслих у свему, много тога сам научила од њих - искрена је Петерсова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације