Тропико бенд и Џенан Лончаревић представили нови дует (ВИДЕО)

NovostiOnline

19. 04. 2018. у 11:46

Након неколико година од више него успешне сарадње на дуетској песми, Тропико бенд и Џенан Лончаревић решили су да поново обрадују своју публику и представили су другу заједничку нумеру "Синови таме"

Тропико бенд и Џенан Лончаревић представили нови дует (ВИДЕО)

Фото: Промо

Након неколико година од више него успешне сарадње на дуетској песми, Тропико бенд и Џенан Лончаревић решили су да поново обрадују своју публику и представили су другу по реду, заједничку нумеру под називом "Синови таме".


Како је наиме, песма "Веруј брату", коју су познати музичари снимили пре седам година, постала једна од најслушанијих у протеклој деценији, Џенан и Тропиканци нису много размисшаљи када им је Драган Брајовић Браја понудио текст за још један дует.


- Кад имате ту срећу да у послу којим се бавите нађете доброг пријатеља, па још сјајног музичара, онда са задовољством улазите у заједнички рад, каже Сале из Тропика додајући да је једва чекао премијеру њихове песме.


Ни Џенан ништа мање није нестрпљив када је речо суду публике:- Много труда, озбиљног студијског рада и љубави уложено је у ову песму. Нисмо је снимили тек тако и реда ради. Због тога верујем да ће наша публика и овог пута знати да нас препозна, тако да једва чекам њихову реакцију".


Осим Вука Костића, који је у овом споту преузео редитељску палицу и нашао се у једној од главних улога, у екранизацији нове дуетске песме учествоваоје и сјајни, талентовани глумац Миодраг Драгићевић, звезда серије "Убице мог оца".


Ако је судити по реакцијама публике и прегледима на "Youtube",Џенан и Тропико успели су, још једном кроз ову емотивну песму праћену филмском причом, да нам показу снагу братске љубави и сасвим смо сигурни да је ово још један дует о коме ће се причати. Макар деценију...
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације