Џон Хам се поново спомиње као будући Бетмен

Новости онлине

09. 02. 2018. у 23:46

Џон Хам се поново спомиње као будући Бетмен

AP photo

Хам је нажалост незаинтересован за улоге суперхероја, али многи су тако били незаинтересовани, на челу са Робертом Даунијем Јуниором својевремено

Стивен Денајт редитељ "Pacific Rim: Uprising", искусан је на пољу мрачнијих суперхеројских прича. Његово дело је прва сезона "Daredevila", коју и даље многи фанови сматрају непревазиђеном, бар када је реч о Нетфликсовом ћошку МЦУ-а.

Денајту не мањка идеја када су серије овог типа у питању, а недавно су га упитали на друштвеној мрежи "Твитер" кога замишља као Брус Вејна у случају да СТАРЗ започне пројекат свих пројеката - серију о Батману, пише IGN Adria.

Прочитајте још - Бен Афлек: Нови филму о Бетмену зваће се - Бетмен

Хам је нажалост незаинтересован за улоге суперхероја, али многи су тако били незаинтересовани, на челу са Робертом Даунијем Јуниором својевремено."За мене, потписивање уговора за улогу суперхероја значи да ћу бити у тој улози до своје 50. године,” Хам је растужио ентузијасте. “Много је то посла за некога ко није ушао у овај посао да ради једну, већ много различитих ствари. Заробити се у једној улози за мене је благо речено чудан избор.”

Ову изјаву Хам је дао, сад већ далеке, 2014. године. Притом, мислио је на улогу у евентуалном филму, а не на ТВ серију. Иако овакве “тезге” не сматра примамљивим, можда се у међувремену предомислио, посматрајући астрономске успехе како филмова тако и серија овог жанра. Бен Афлек се и даље премишља, замена му се тражи одавно, а као што горе рекосмо, многи су се око оваквих улога предомислили.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације