Николи нова колица

Љ. П.

субота, 21. 09. 2019. у 10:28

Николи нова колица

Никола са другарима, наставницима и донаторима Фото Удружење "Чепом до осмеха"

Удружење "Чепом до осмеха" помогло дечаку; Он је 37. дете којем је од почетка акције обезбеђено помагало

УДРУЖЕЊЕ "Чепом до осмеха" из Новог Сада помогло је Николи Цветковићу (15), коме су у Специјалној школи за основно и средње образовање "Мара Мандић", уручили електромоторна колица. Дечак болује од прогресивне мишићне дистрофије и ово помагало ће му значајно олакшати свакодневицу.

Он је 37. дете којем је од почетка акције обезбеђено помагало.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Карневалска поворка маскиране деце на “Данима лудаје” у Кикинди најлепша слика Баната у бојама јесени (ФОТО)

Уз помоћ пријатеља из компаније Ernst&Young, који су одлучили да усмере половину средстава за куповину електромоторних колица, Удружење "Чепом до осмеха" успело је да усрећи Николу. У овом новосадском удружењу истичу да су поносни што су наишли на подршку и оправдали поверење поменуте компаније и што је сарадња резултирала лепим делом.

- Захваљујемо се директору школе "Мара Мандић" Горану Владићу, наставници Маријани Калкан, наставном особљу, ђацима и породици Цветковић на изврсном гостопримству - каже Вања Петковић, оснивач и председница удружења "Чепом до осмеха". - Увек је задовољство проводити време и стварати успомене са људима доброг срца.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације