Градоначелник Чачка Милун Тодоровић рекао је данас да је циљ градске власти да до следеће године у ово време у свакој породици у Чачку буде запослен бар по један члан.

Позивајући породице у којима нико није запослен да се јаве филијали Националне службе за запошљавање, Тодоровић је рекао: "Без обзира на старост, пол и образовање, потрудићемо се да сваком нађемо одговарајуће место у приватним предузећима пре свега, а, када се стекну услови, и у јавним предузећима уколико незапослени има одговарајућу квалификацију".

По подацима Националне службе за запошљавање, у Чачку је 9.789 незапослених, а Тодоровић је истакао да се у протекла три месеца у Чачку запослило 507.

На питање новинара од којих прихода он живи, будући да се одриче својих месечнх плата у добротворне сврхе, Тодоровић је рекао да живи од уштеђевине, од прихода своје две приватне фирме, и да поседује неколико некретнина.

Он је додао да је власник фирми "Чачак филм" и "Милт Чачак", чија је урављачка права предао другим лицима, да има довољно прихода за живот, и да ће до краја мандата наставити да своје плате градоначелника даје у добротворне сврхе, и да неће користити службени аутомобил, већ користи свој, приватни.