Један од најчешћих епилога у свим играма на срећу, а посебно спортском клађењу, јесте оно чувено “Замало!” које све теже пада што је ближе истини. На срећу играча који су се током трајања Светског првенства кладили на "Моцартовим" уплатним местима и имали највећу промашену квоту, лидер у овој индустрији све највеће падове њихових тикета ублажио је са по 100.000 динара, у оквиру бенефита “Наплати највећи промашај”.

Награде за погођену највећу квоту уз један промашен пар срећним добитницима којих је укупно било 23 - од чега се двојици два пута посрећило - свечано су уручене на "Моцартовом" новобеоградском уплатном месту Козара.

Тако су они који би у неким другим околностима патили због замало промашеног тикета, захваљујући "Моцартовом" бенефиту зарадили укупно 2.5 милиона динара, што је за неке била утешна награда, а некима и неслућени бонус, далеко већи од „оригиналног“ потенцијалног добитка на тикету.

Један од њих је Слободан Раковић из Горњег Милановца ком би у некој другој кладионици добитни тикет донео око 70.000 динара, док је у "Моцартовој" на губитном постао богатији за 100.000. И не само то, Раковићу се посрећило два пута, па је за два промашена тикета узео 200.000 динара.

Исту суму својој кући у Аранђеловац понели су и отац и син који су испунили услове бенефита “Наплати највећи промашај” састављајући тикете са најмање четири пара, од којих је један био са Светског првенства у Русији.

- Углавном ја играм, а отац препише, или дода још нешто као свој лични печат. Тог дана, на тикету су била три пара с Мундијала, тенис и нешто бејзбола. Пали смо на Јапану, а све квоте на тикету биле су испод 2,00 – каже Стефан Пендић, чији је отац на додели награде у "Моцартовој" Козари рекао да често добија и када прође тикет.