НОВИ ИСПАД КИРЈОСА: Псовао и пљувао судију, поломио два рекета (ВИДЕО)

В.Н.

15. 08. 2019. у 10:11

НОВИ ИСПАД КИРЈОСА: Псовао и пљувао судију, поломио два рекета (ВИДЕО)

Ник Кирјос Фото: EPA

Аустралијанац поново показао ружну страну свог карактера

РЕКАО, па порекао. Нику Кирјосу, тенисеру са најконтроверзнијим понашањем на АТП туру, који је после освајања тунира у Вашингтону изјавио да жели да има здравији став, очигледно је тешко да се "очисти" од старих навика, што су потврдили и слика и тон са терена у Синсинатију.


На неколико одлука судије Фергуса Марфија које му се нису свиделе, Аустралијанац је узвратио свађом. Када је добио упозорење да је пауза предуга, љутито је ретернира:ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КИРЈОСУ ТИТУЛА У ВАШИНГТОНУ: Желим да се очистим и да имам здравији став


- Па, ово је урнебесно! Колико трају Рафине паузе? Покажите ми снимак на коме он поштује време и повући ћу се из тениса? Коју игру он игра? Треба му минимум 20 секунди док се припреми за сервис. Ово је смешно - сиктао је Кирјос, који је после овог изгубљеног сета добио паузу за одлазак у тоалет, коју је искористио и да у ходнику разбије два рекета.


Ипак, ту није био крај његовом "лудилу", које је достигло врхунац после пораза и поздрава са Хачановим. Уместо да пружи руку судији, пљунуо је у његовом смеру, уз увреду: "Ти си јеб..о глуп, брате."


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Bonaparta

15.08.2019. 10:49

Šta još i koju glupost treba da napravi ovaj tinejdžer u zakasnelom pubertetu da bi reagovao nadležni organi teniskog saveza? Tenis je gospodski sport.

Veso

15.08.2019. 10:56

Nikada pravi sportista neces biti,nije dovoljan samo talenat,koji zaista posedujes....

Muki

15.08.2019. 11:33

Ovaj ne znam kako da ga nazovem je definitivno zreo za lecenje u adekvatnoj ustanovi.

Rade Bg

15.08.2019. 15:12

Ja ovu tenisku organizaciju uopste ne razumem. Prvo ovom divljaku nije prvi put da pravi ispade.Drugo.Nisu kazne samo u novcu dovoljne vec i zabrane ucesca na turnirima. Trece.Da ovaj divljak Kirjos igra fudbal, davno bi karijeru zavrsio.

Dend

15.08.2019. 18:23

Tenis nije ono što je bio i sad je na "snazi" pravilo plati i radi šta ti je volja jer i sudija mora od nečeg da "živi" ?

Шојо

17.08.2019. 11:29

Тенис ово не заслужује нема поговора за овакве испаде,моментална суспензија на две године да се запрети па размисли пријатељу да чи ти се то исплати уз плаћену казну а ово је и за увреду части судије и кривичан поступак,па овога нема ни на пијаци