ЧУДЕСАН СУСРЕТ ИСПРЕД ДВОРАНЕ У ФОШАНУ: Победите Американце!

М.ПОПОВИЋ

31. 08. 2019. у 21:10

ЧУДЕСАН СУСРЕТ ИСПРЕД ДВОРАНЕ У ФОШАНУ: Победите Американце!
Обожавамо Србију! Били смо прошле године у Београду, гледали дерби Партизан - Звезда. Увек навијамо за све ваше спортисте. Ја сам Југославију и Србију заволео као мали, каже Пјао Ли Си

ОД ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ": ФОШАН

"Победите Американце у финалу", искрено, са осмехом и благом страшћу својственом Кинезима, пожелео је данас на крају разговора са репортерима "Новости", Пјао Ли Си. Сваку његову реч подршке и љубави према Србији потврђивала је његова партнерка Чен Ли Хуи. Пјао има 40 година, ради за ИБМ, а Чен је запослена у индустрији сатова.

- Обожавамо Србију! Били смо прошле године у Београду, гледали дерби Партизан - Звезда. Увек навијамо за све ваше спортисте. Ја сам Југославију и Србију заволео као мали, знам да чврсто пријатељство између наша два народа траје још од Мао Цедунга и Тита. Врло су нам јаке везе и драги су нам људи из Србије.

Да не поверујете ушима и очима шта слушате испред дворане у Фошану... Обоје су запуцали чак из Пекинга да бодре Србију и пратиће нас, верују до финала. Пјао нам показује слике нашег славља из Индијанополиса 2002. године и позива нас да се поново сретнемо на финалној утакмици. Стеже песницу, поздрављамо се и понавља:

- Победите Америку!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације