ОВОГ лета Србија нема среће са повредама, јер је после Милоша Теодосића, од јуче ван строја и Драган Милосављевић. Беку националног тима је према незваничним информацијама из Атине страдао предњи укрштени лигамент левог колена, који је већ оперисао 2014.године, и данас ће се вратити у Београд где ће после прегледа бити утврђено да ли ће бити подвргнут новом операционом захвату. Његов незгодан доскок у трећој четвртини и болан излазак са терена, у потпуности је бацио сенку на победу Србије против Турске у првом колу „Акрополис купа“ – 87:72.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НОВИ ПРОБЛЕМ ЗА "ОРЛОВЕ" ПРЕД СП: Милосављевић током утакмице хитно одведен на магнетну резонанцу

Док је напуштао паркет изговорио је реченицу која није уопште звучала оптимистично: „Не могу да се ослоним на ногу“. Отишао је из хале одмах на магнетну резонанцу која је показала да ће тај тренутак у ОАKА арени бити очигледно кобан када је у питању Гагијево учешће на Светском купу у Kини.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СРБИ У ПЕТОЈ БРЗИНИ: Кошаркаши на старту "Акрополис купа" бољи од Турске

Србија је у Атини бројала 12 играча до повреде Милосављевића, јер су у Београду остали Теодосић, који има минималне шансе да се нађе међу путницима за Kину, и Лучић, са проблемом у бутном мишићу али лакше природе.