Теодосић на прегледима у Болоњи

Mи. Р.

12. 08. 2019. у 11:14

Теодосић на прегледима у Болоњи

Милош Теодосић Фото: Н. Параушић

На захтев Виртуса, који је прихваћен у КСС, он ће радити рехабилитацију у Болоњи, уз надзор познатог доктора Данија Нанија

ДУЖИНА паузе коју ће имати Милош Теодосић, због повреде стопала коју је доживео у припремном дуелу са Литванијом, још није тачно позната. Оно што се зна јесте да је капитен наше репрезентације јотпутовао у Италију, на захтев његовог клуба Виртуса у договору са Кошаркашким савезом Србије.

- Милош је био на прегледима у Болоњи где је, у сарадњи са докторима из репрезентације Србије, прошао кроз серију терапија и добио третмане за наредне дане - наводи се у саопштењу на клупском сајту. - Уз то је добио савете од доктора Родолфа Рокија из болнице "Салус". Сутра ће се вратити у Србију на прегледе код лекара српске репрезентације који ће онда донети одлуку о игрању на Светском купу у Кини.

Иако су минималне шансе да се Милош опорави за Светски куп, који почиње 31. августа у Кини, доктори ће учинити све да се он што пре врати на терен. Све док званично лекарски тим не буде објавио да не путује на такмичење, тињаће нада да је чудо могуће.

Баш као и увек када се играч повреди док је са националним тимом, његов клуб има право да буде потпуно упознат са проблемом. На захтев Виртуса, који је прихваћен у КСС, он је дошао у Италију да би њихову доктори видели какво је стање.

Подсетимо, он је после неколико месеци проведених без клупског ангажмана, прихватио понуду да дође у тим који са клупе води селектор Србије Александар Ђорђевић. Потписао је трогодишњи уговор вредан нешто више од пет милиона евра, уз могуће бонусе. С обзиром на то да је вероватно најзвучније појачање, Италијанима је у интересу да се што пре опорави и буде потпуно спреман за почетак нове сезоне. Зато су одмах и преузели ствар у своје руке. .

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

diplinž

12.08.2019. 22:07

ko fol povreda... objašnjenje: dvije godine nije odigrao čestito jednu utakmicu, nije spreman, a da su ga izostavili sa spiska narod bi ih linčovao. ovako, eto, povreda...