КУЗМИЋ ИЗАШАО ИЗ КОМЕ: Огњен се осећа добро и позитивно реагује на терапију

Б.Р.

четвртак, 18. 07. 2019. у 16:50

КУЗМИЋ ИЗАШАО ИЗ КОМЕ: Огњен се осећа добро и позитивно реагује на терапију
Урадили смо нови преглед главе и скенер је показао да нема никаквих компликација - сазнајемо незванично од лекара Ургентног центра

КОШАРКАШ Црвене звезде и репрезентативац Огњен Кузмић (29) дефинитивно је на путу потпуног опоравка после саобраћајне несреће у којој је тешко повређен у недељу ујутру надомак Бањалуке. Лекари Ургентног центра КЦ Србије су га данас по подне пробудили из индуковане коме и он се налази у свесном стању.

- Огњен се осећа добро, позитивно реагује на све терапије, а лекарски тим Ургентног центра задовољан је и чињеницом да се повлаче контузионе промене на плућима, изазване саобраћајном несрећом - стоји у саопштењу Црвене звезде.

Дан раније, Кузмићу су хируршком интервенцијом на поломљеној горњој вилици, санирани проблеми са дисањем које је имао услед прелома.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Кошаркаши се окупили, Ђорђевић истиче: Медаља је циљ на СП

- Урадили смо нови преглед главе и скенер је показао да нема никаквих компликација - сазнајемо незванично од лекара Ургентног центра. - Кузмић ни непосредно после саобраћајне несреће, у којој је тешко повредио главу, поломио обе вилице и задобио повреде грудног коша, није имао ни крварења у мозгу, нити крварења унутрашњих органа. Његов мозак је још благо отечен, али никаквих компликација нема.

Кузмићу је, испричали су нам незванично у Ургентном центру, данасурађен и снимак плућа, и показало се да је плућна функција кошаркаша, због које је после несреће прикључен на механичку вентилацију, поправљена и сада је готово потпуно нормализована.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)

Сандра

18.07.2019. 17:01

Драго ми је.А његов друг из аута? Вољела би да је и он добро.

Pera Detlić

18.07.2019. 17:46

drago nam je,a šta će biti sada sa suđenjem.i Lazić je kao neka popularna ličnost ,imao sudar,jedva ostao živ a suđenju ništa.znači,ako si neka faca onda možeš svašta i prođeš sa novčanom kàznom?!a ja,navatali me panduri u naseljenom mestu da vozim punih 55,umesto 50 i hteli kožu da deru.prošao sam sa 3000 din.ovi neće ni toliko dobiti a trebali bi barem 2,3 godine

Vlade

18.07.2019. 18:24

E moji dragi lepi prepametni Srbi danima čitam o Kuzmiću a ni reči o suvozaču i onoj dvojici iz drugog auta.U ovoj državi su glavni glumci negativci da je to neko ko je imao bogatu košarkašku karijeru pa da se sažaljavamo svi ,nego prosečan tip košarkaša sa šireg spiska reprezentacije koji je uspeo da zakuca još trojicu sa sobom.Inače sam veliki navijač košarkaške reprezantacije ali kamikaza nisam.