НЕВЕНА ЈОВАНОВИЋ У ЗРЕЊАНИНУ ПРОСЛАВИЛА 29. РОЂЕНДАН; Бутулија: Нека остане најбоља певачица

Ми. Р.

30. 06. 2019. у 19:10

НЕВЕНА ЈОВАНОВИЋ У ЗРЕЊАНИНУ ПРОСЛАВИЛА 29. РОЂЕНДАН; Бутулија: Нека остане најбоља певачица

Невена Јовановић фото: fiba.basketball

Нисам себи пожелела још ништа - рекла је слављеница. - Од узбуђења нисам имала времена да размишљам о рођендану. Наравно, посебан је дан
ПОТПУНИ фокус наших кошаркашица се своди на утакмице, тренинге, тактику, прављење што бољег резултата на Европском првенству... Ипак, не могу да забораве уобичајене ствари из "нормалног" живота, као на пример рођендане. У недељу је диван дан био Невени Јовановић, која је напунила 29 година, а саиграчице су имале посебне жеље за њу.

- Нека остане овако "луда", најбоља певачица - уз осмех је после тренинга рекла Дајана Бутулија.

Наравно, све су јој пожелеле да остварује победе на овом шампионату, а уз то Саша Чађо је додала оно што је најпотребније:

- Много среће, здравља и љубави.

Невена је на јутарњем тренингу примала честитке уз осмех на лицу.

- Нисам себи пожелела још ништа - рекла је слављеница. - Од узбуђења нисам имала времена да размишљам о рођендану. Наравно, посебан је дан.

Важни датуми су обично прилика за присећање о неким догађајима из прошлости. Питали смо Јовановићеву да ли се сећа како је изгледала њена дебитантска година у националном тиму.
- Било је то 2011, свега се сећам. Била сам и тада са Аном Дабовић, морам да кажем јер ме нон-стоп гледа - алудирала је Невена на саиграчицу која је поред смишљала шта да јој пожели, али није могла да се сети ничега сем четвртфинала. - Са њом сам прошла баш све. Исто нам је било као и сада, стварно нам је најлепше у репрезентацији. Играмо у иностранству и онда уживамо када се заједно окупимо.

Овог пута отворила им се прелепа прилика за наступ пред домаћом публиком.

- Досад нисмо имале шансу да првенства играмо у Србији. На првој утакмици смо имале трему, али мислим да нас је прошла. Пробаћемо навијачима да се одужимо за подршку, а надам се да ће они да нам дају ветар у леђа за наредне утакмице. Нећемо толико гледати друге екипе, треба да почнемо од себе. Увек улазимо позитивно у мечеве, имамо наше предности и то треба да преточимо у дело - поручила је Невена Јовановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације