Звезда захтева објашњење од КСС: Зашто нисмо позвани на свечаност

Бета

петак, 07. 06. 2019. у 14:13

Звезда захтева објашњење од КСС: Зашто нисмо позвани на свечаност

Илустрација фото: КК Црвена звезда

Црвено-бели су истакли да су због "немуштог покушаја понижења клубова са великом традицијом и армијом навијача дужни да поставе питање - ко је себи дао право за овај превид и срамоту

Кошаркашки клуб Црвена звезда затражио је објашњење од Кошаркашког савеза Србије зашто није позван на свечаност КСС на којој су представљени нови дресови националних селекција.

Звезда је навела да је из медија сазнала за синоћњу свечаност на којем је КСС представио нове дресове сениорских тимова који ће током лета наступати на европском и светском првенству.

Црвено-бели су истакли да су "непријатно изненађени" чињеницом да међу бројним званицама није било места за представнике женског кошаркашког клуба Црвена звезда који је "рекордер по броју освојених титула и овогодишњи освајач дупле круне, као и за освајача АБА лиге, вишеструког првака земље и представника Србије у Евролиги у сезони 2019/20".


- Зато било какав покушај немуштог објашњења, да нам је позив упућен на мејл (који никада није стигао) не прихватамо, јер се са клубом такве традиције и значаја за српску и европску кошарку - не комуницира. Ако нам, с друге стране, позив није ни упућен, онда је КСС дужан да објасни кошаркашкој јавности зашто је тако поступио и на основу чије одлуке - навела је Звезда у саопштењу.

Звезда је, на крају истакла, да је због "немуштог покушаја понижења клубова са великом традицијом и армијом навијача", дужна да постави питање - ко је себи дао право за овај превид и срамоту.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

JA

07.06.2019. 15:12

Ceo KSS je crno beo. Još kada se setim one zahvalnice za Nišlije i dobru organizaciju Kupa. Zahvalnica od strane predstavnika KSS ispisana na parče otkinutog papira. Pola pisanim pola štampanim slovima i zalepljena na staklo ulaznih vrata. Zemljo otvori se.

Alfred J. Quack

07.06.2019. 15:33

problem počinje u 30 i nekoj zagorskoj... mislim 32. odavno je to... od onog svetskog Rata... E tu je bio Njofra... i onda...

crno-beli svet

07.06.2019. 15:55

Pogresili su adresu,pozivnica otiska u ZELEZNIK...ili je to ipak zvanicna adresa,a kompleksasi lopovski???