ИЗ ОЛИМПИЈАКОСА ПОРУЧИЛИ: Без страних судија не играмо више против Панатинаикоса!

Novosti online

петак, 15. 02. 2019. у 10:52

ИЗ ОЛИМПИЈАКОСА ПОРУЧИЛИ: Без страних судија не играмо више против Панатинаикоса!

Олимпијакос лого

Нећемо играти ни против кога у Грчкој ако буду судили Анастопулос, Манос и Панајоту. Уз то, Јанакопулосу је забрањен улаз у нашу дворану - навдели су из Пиреја

Олимпијакос је после првог полувремена полуфиналне утакмице Купа против Панатинаикоса одлучио да напусти дворану. У Пиреју су били незадовољни суђењем и због тога су одлучили да не наставе меч, што је значило да су “зелени” прошли у финале.

Скандал се наставља у Грчкој. Олимпијакос је напустио дворану пре почетка другог полувремена полуфинала Купа против Панатинаикоса. Незадовољни суђењем, одлучили су да оду из „ОАКЕ“ и тако практично поклоне великом ривалу пласман у финале.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Јанакопулос се "покајао" због танги на клупи Олимпијакоса

После свих тих дешавања су се огласили саопштењем.

-Од сада нећемо играти мечеве у домаћим такмичењима против Панатинаикоса без присуства страних судија. Такође, нећемо играти ни против кога у Грчкој ако арбитри на том мечу буду они из полуфинала (Анастопулос, Манос и Панајоту). Поред тога, тражимо од људи који су на челу да истраже разлоге на велике опкладе на победу Панатинаикоса које су стигле одамах пошто су саопштене судије за тај меч – навели су у саопштењу и додали да власнику ПАО Димитрису Јанакопулосу неће бити дозвољен улаз у дворану „Мира и пријатељства.

Коментари (1)