Радичевић се вратио у Гран Канарију

В.Н.

среда, 14. 11. 2018. у 11:47

Радичевић се вратио у Гран Канарију

Никола Радичевић фото: Н. Параушић

Српски кошаркаш у уторак се разишао са италијанским Трентом, а дан касније договорио је повратак у екипу с Канарских острва

НИКОЛА Радичевић је опет у Евролиги. Српски интернационалац који се сезону почео у Тренту, после неколико месеци се вратио у редове Гран Канарије, дебитанта у најелитнијем европском такмичењу.

Подсећања ради, Радичевић је у лето 2017. године, после пет година у дресу Бетиса, одлучио да се врати у Србију, потписавши уговор са Црвеном звездом. Ипак, крајем јануара 2018. опет сео обрео у Шпанији, тачније на Канарским острвима. Био је један од јунака Гран Канарије који су се кроз регуларни део и плеј-оф АЦБ лиге пробили, први пут у историји клуба, до Евролиге.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Томић: Кикановић је кључни играч Монака

Ипак, с крајем сезоне, шпанска екипа је, касније ће се испоставити, направила грешку, допустивши Радичевићу да оде у Тренто. Док је наш плејмејкер био један од најбољих играча италијанског тима, Гран Канарија је "штуцала" у АЦБ лиги, али и забележила само једну победу у Евролиги.

Чекала је прилику да врати Радичевића, што се у указало после доласка Арона Крафта у Тренто. Брзо је реаговала, па је са српским организатором игре потписан уговор до краја сезоне 2019-2020.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације