Карић за “Новости” после летњег ћаскања са Човићем: Желим да уђем у Звезду

В. Прерадовић

16. 08. 2017. у 22:00

Карић за “Новости” после летњег ћаскања са Човићем: Желим да уђем у Звезду

Карић и Човић Фото: Н. Фифић

Наше интересовање постоји - поручио је Богољуб. Нисамо затворени ни за кога, зато ће добити званичну понуду - каже први човек црвено-белих

ЛЕТЊА фотографија, на којој су председник Црвене звезде Небојша Човић и српски бизнисмен Богољуб Карић "ухваћени" у ћаскању у једном будванском кафићу, развила је теорију о могућој пословној сарадњи. Неповољна финансијска ситуација у клубу с Малог Калемегдана савршена је подлога за такву врсту нагађања.

У изјави за "Новости" Карић изражава начелно интересовање за улагање у клуб за који страсно навија, али иза тога постоји једно велико "али"...

- Свакако да постоји наше интересовање за Звезду. Посебно је Удружење српских индустријалаца и предузетника било заинтересовано и ранијих година, али никада нисмо имали могућност да уђемо у Звезду и професионално поставимо клуб на кров света. Уопштено смо причали о клубу, што је и нормално јер сам звездаш. Било је приче о томе да се од разних интересних група не може нормално учествовати у развоју спорта, без обзира на то колико га волиш.

Поводом изреченог става да је заинтересован за улагање у Звезду, "Новости" су контактирале са првим човеком црвено-белих...

- Господин Карић је дао интересантну изјаву. Бар откад сам ја у Црвеној звезди, она није затворена ни за кога и пошто постоји интересовање Удружења индустријалаца и предузетника, добиће званичну понуду КК Црвена звезда. И нама би било задовољство да такво еминентно удружење, у којем су проверени звездаши какав је и господин Карић, буде у Звездином пословном "пулу" - конкретно одговара Човић на изјаву познатог српског бизнисмена.

Остаје да се види да ли ће се прича завршити на летњем ћаскању, или ће Богољуб Карић проћи кроз врата која му је јавно отворио председник црвено-белих.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (24)

Djolo Djolo

16.08.2017. 22:27

Ne treba, znamo kako je FK Zemun zavrsio kad su Karici usli u njega i raturlili ga pre nekoliko godina i gde je sad kad su izasli.

Sabac

16.08.2017. 23:06

Ne pita se tu nista ni Karic ni Covic, zna se ko je to naredio... Ovakve drzave nema nigde na svetu !!!

Meda

16.08.2017. 23:07

šta njih intetesuje, možda kao propali klubi ni dinara da ulože , a moguće da ga posle prodaju za izgradnjust s nova...? Ima još takvih pametnjakovića!!!

radnik gose

16.08.2017. 23:29

dodji u gosu karicu potrebno ti je manje od 500000 evra da pokrenes proizvodnju a mogucnst zarade od nje na gosisnjem nivou je da sponyorises neki klub i da ne osetis pozuri dok mafija ne uzme gosu ili drzava ne zatvori jer su je izmuzli ali mi se ne damo . PS slovaci su ans sutnuli kao kerove

Bili Piton

17.08.2017. 07:52

KK Zrinjevac, Trešnjevka, Dragovoljac i sl. SIKTER!...Šta vas briga, gledajte svoja posla.

mile

17.08.2017. 09:22

Prvo bih zamolio poštovanog gospodina Karića da da ponudu ito javno kako misli da želi da ulaže u CZ,svak je dobro došao sa koretnim namerama. Navijači moraju da svate da se nemože ulagati bez interesa,ali u ovom slučaju mora biti OBOSTRANO. Velika i moćna Crvena Zvezda svima je od koristi, isto tako i ostali klubovi,pa iz dobrih klubova mora biti i dobra reprezentacija.