Војводина се појачава у Хумској: Доводе Николића

С.Бајић

16. 08. 2019. у 13:14

Војводина се појачава у Хумској: Доводе Николића

Немања Николић Фото: Н. Параушић

Наш спортски директор Никола Лазетић, који уз стратега Ненада Лалатовића сјајно води спортски сектор клуба, потврдио је да ћемо доласком Николића појачати напад - рекао је Гајић

НЕМАЊА Николић (26), центарфор Партизана, прелази у редове клуба са "Карађорђа". То је изјавио Војислав Гајић, председник Војводине, и нагласио да се чека повратак црно-белих после успешне мисије у Малатији, како би се село за сто и постигао коначан договор.


- Наш спортски директор Никола Лазетић, који уз стратега Ненада Лалатовића сјајно води спортски сектор клуба, потврдио је да ћемо доласком Николића појачати напад, с обзиром на повреду Немање Човића, који се успешно опоравља после операције. Добрих играча није наодмет, сезона је дуга и потребно је изнети терет амбиција - каже Гајић.


Он је такође потврдио да у наредне две недеље, до краја прелазног рока, постоји могућност да Новосађани доведу евентуално још једно појачање, али и ставио акценат на уређење фудбалског центра "Вујадин Бошков" и стадиона "Карађорђе", као и поновно оснивање спонзорског пула у који су се укључиле три угледне новосадске компаније.


- Беспрекорно смо средили наш фудбалски камп "Вујадин Бошков", па сви наши погони имају сјајне услове - нагласио је Гајић, додајући да ће се спонзорски пул клуба проширити за још три спонозора, као и да је подршка Града и градоначелника Милоша Вучевића на највишем нивоу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Milos

16.08.2019. 19:57

Novi Sad kao grad je u zadnjih 10 godina doziveo veliku ekspanziju,prosirio se na sve strane,postao je pravi grad!FK Vojvodina dobija novi moderan stadio,imace veci budzet.Velika je steta I gubitak da FK Vojvodina ne ostavi neki trag u evropskim takmicenjima u narednih deset godina.

Ercov 78

17.08.2019. 15:58

Šteta. Solidan igrač. Ako pređe u Vojvodinu, daje minimum 2 gola Partizanu u sledećoj utakmici.