НЕМАЊА Николић (26), центарфор Партизана, прелази у редове клуба са "Карађорђа". То је изјавио Војислав Гајић, председник Војводине, и нагласио да се чека повратак црно-белих после успешне мисије у Малатији, како би се село за сто и постигао коначан договор.


- Наш спортски директор Никола Лазетић, који уз стратега Ненада Лалатовића сјајно води спортски сектор клуба, потврдио је да ћемо доласком Николића појачати напад, с обзиром на повреду Немање Човића, који се успешно опоравља после операције. Добрих играча није наодмет, сезона је дуга и потребно је изнети терет амбиција - каже Гајић.


Он је такође потврдио да у наредне две недеље, до краја прелазног рока, постоји могућност да Новосађани доведу евентуално још једно појачање, али и ставио акценат на уређење фудбалског центра "Вујадин Бошков" и стадиона "Карађорђе", као и поновно оснивање спонзорског пула у који су се укључиле три угледне новосадске компаније.


- Беспрекорно смо средили наш фудбалски камп "Вујадин Бошков", па сви наши погони имају сјајне услове - нагласио је Гајић, додајући да ће се спонзорски пул клуба проширити за још три спонозора, као и да је подршка Града и градоначелника Милоша Вучевића на највишем нивоу.