Прекинута утакмица у Бијељини због скандирања Ратку Младићу (ВИДЕО)

Новости онлине

10. 08. 2019. у 20:40

Прекинута утакмица у Бијељини због скандирања Ратку Младићу (ВИДЕО)

Фото: Н.Параушић

Фудбалски сусрет четвртог кола Премијер лиге Босне и Херцеговине између Радника и Борца накратко је прекинут у другом полувремену зато што су навијачи гостију сусрета скандирали име Ратка Младића

Фудбалски сусрет четвртог кола Премијер лиге Босне и Херцеговине између Радника и Борца накратко је прекинут у другом полувремену зато што су навијачи гостију сусрета скандирали име Ратка Младића.

У 67. минуту сусрета у Бијељини главни судија утакмице Зоран Грбић је прекинуо меч и послао играче ван терена због неспортског скандирања навијача гостију.

Према информацијама из БиХ, навијачка група "Лешинари" скандирала је име Ратка Младића и пркосила позивима званичног спикера да то не раде. Због тога је арбитар одлучио да заустави игру.

У том тренутку интервенисао је и капитен Борца, Стојан Врањеш, који је отишао пред Лешинаре, а након што су га они послушали и престали да скандирају сусрет је настављен. Прекид је трајао након неколико минута.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (24)

RosaLuxs

10.08.2019. 21:50

Mladić je ipak bio general koji je po svojoj profesiji samo branio svoju državu a nepravedno mu se sudi po političkoj liniji a ne po pravdi!

Bajern

10.08.2019. 21:53

Sta je strašno??? Pa prije samo 4 dana orilo se za "dom spremni" jedan od nacističkih pozdrava u cijeloj Hrvatskoj! I nikom ništa. Sta je Ratko Mladić? Ni osudjen ni nacisista.. Živio Generale naše zemlje!!!!!

Маре Србин

10.08.2019. 22:01

Ала боли неке!Прекинути,салутирати,па наставити са играријама.

Sinisa

10.08.2019. 23:38

Ratko je nas heroj!Zasto su orekidali utakmicu?!Dva srpska kluba su igrala, kome smeta?!?!?Smeta Srbima, kojih ne bi bilo, a ni RS ne bi bilo, da GENERALA NIJE BILO!Sramota me vas "srba"! GENERAL JE HEROJ!

Jovicic Dragan

11.08.2019. 00:42

Šta za dom spremni dođje kao pesma Evrovizije ? A zbog pominjanja imena ovog časnog borca se prekida utakmica? Žalosno!