ДАН пред почетак припрема за нову сезону Партизан је представио тројицу од четворице ангажованих новајлија у летњем прелазном року (Лутовац на припремама са младом репрезентацијом) са жељом да свако од њих значајно допринесе побољшању црно-беле слике у новој сезони.

Доминик Динга (21), Периша Пешукић (21) и Игор Вујачић (24) су јуче пред "седмом силом" у Хумској пуцали од оптимизма решени да у годинама које следе оставе приметан траг у Партизану.

СТАРТ ФУДБАЛЕРИ Партизана данас почињу припреме за нову сезону прозивком у "Земунелу" од 10 часова. У последњем тренутку је дошло до промене плана, па екипа неће одмах после првог тренинга кренути на Златибор, већ тек 21. јуна, где их четири дана касније очекује провера против подгоричке Будућности.
- Срећан сам што ћу играти на овом стадиону. Када сам чуо да ме желе, био сам пресрећан, утисци су феноменални. Сваки играч ће рећи да би волео да освоји титулу, зато и играмо фудбал - подвукао је Доминик Динга, који ће играти у Партизану на једногодишњој позајмици.

Дојучерашњи фудбалер Будућности Периша Пешукић не крије да од старта сања само велике снове.

- Од малена ми је је велика жеља била да обучем дрес Партизана. Радујем се доласку у највећи српски клуб, а велика ми је част што ће ме, са клупе, предводити тренер Милошевић. Волео бих да наредне године узмемо све. Верујем у то. Такав сам по природи. Верујем да можемо и до групне фазе Лиге Европе и до дупле круне у Србији.

Слично размишља и други Црногорац, штопер Игор Вујачић.

- Пресрећан сам што сам дошао у велики клуб. На мени је да радим и што пре се наметнем, знам какви су обавеза и част носити дрес Партизана, надам се да ћу оправдати очекивања навијача.

Тренер црно-белих сматра да ће освежења у последњој линији тима бити права.
- Желим им да у Партизану покажу оно што су демонстрирали у својим клубовима, а да Динга потврди потенцијал из млађих категорија - истакао је Милошевић.