Фудбалери Партизана су у Нишу изгубили од Радничког (3:1), а један од кључних момената меча се догодио у 48. минуту када је признат гол Грбића, иако је Ранђеловић био у дубоком офсајду и утицао је на игру.

Црно-бели су се после меча огласили саопштењем које преносимо у целости.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ИЗ ОФСАЈДА ДО ПОБЕДЕ: Раднички бољи у дербију од Партизана, судије катастрофално погрешиле (ВИДЕО)

Вечерас се у Нишу обрео провалник. Човек лоших намера. Човек послат са само једним задатком – унизити фудбалску игру и промовисати себе у неславну звезду вечери. Провалник, извесни Бојан Николић, је вешто посматрао свој плен. Мисао да се нађе у друштву одабраних, који у овој сезони силују ФК Партизан својим безумним и подмуклим одлукама, обузимала га је и помућивала оно што сваки судија мора да има на уму: он мора бити симбол правичности и поштења.

Тек што је Партизан повео и капитализовао знатно сигурнију и офанзивнију игру у пољу током већег дела првог полувремена, провалник је закључио да мора енергичније извршити свој део посла.Бојан Николић је, перфидно, досудио прекршај након истека продужетка у првом полувремену, при вођству Партизана од 1:0, као да желео да одбије било какву примисао савести и морала.

Наредба помоћном линијском судији, који је заставицом сигнализирао офсјад позицију, да заставицу спусти и призна водећи гол Радничког из Ниша, на почетку другог полувремена, потпис је разбојника Николића над једном од најбруталнијих судијских крађа на стадиону крај Нишаве.Да ли је на ову разлику у квалитету терена мислио тренер нишког Радничког, Ненад Лалатовић, говорећи да није исти терен у Београду и Нишу, да ли је омиљени и од милоште у Нишу звани „Боки“ вечерас извршио показну вежбу како се ваља обрачунати са Партизаном и у реванш утакмици полуфинала Купа Србије?

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Лалатовић: Заслужена победа, показали смо да смо бољи

Пљачка је тешко дело. А умишљајна пљачка ноћу, пиштаљком, дело којим се под под хитно мора позабавити Фудбалски савез Србије, његови дисциплински органи и друштво у целини. Најоштрије захтевамо адкеватну казну за почињено недело, јер је Бојан Николић само симбол врха леденог брега бешчашћа, неморала, уроте и агресивног специјалног рата против нашег клуба.“