БЕЗ ГОМЕША НА РАДНИЧКИ: Велики хендикеп за Партизан пред дуел на Чаиру

М.БЛАЖИЋ

петак, 19. 04. 2019. у 20:50

БЕЗ ГОМЕША НА РАДНИЧКИ: Велики хендикеп за Партизан пред дуел на Чаиру

Рикардо Гомеш, нападач Партизана

Интернационалац са Зеленортских острва Рикардо Гомеш напустио је у среду игру седам минута пре краја због повреде леђа

ПРЕСУДИО је Радничком, а сада прескаче првенствени дуел са истим противником. Интернационалац са Зеленортских острва Рикардо Гомеш напустио је у среду игру седам минута пре краја због повреде леђа која није озбиљније природе. Због предострожности и онога што црно-беле очекује у завршници сезоне готово извесно прескочиће недељнуутакмицу против Радничког на "Чаиру".

Имајући у виду да здравствене проблеме у последње време има и Немања Николић остаје велико питање да ли ће Саво Милошевић пред утакмицу са Нишлијама имати макар једног класичног нападача на располагању. Оно што је сигурно је да ће део Партизановог маневра као и на куп дуелу чинити стамени Александар Шћекић.

- Против Радничког смо одиграли једну од најбољих утакмица ове сезоне. Показали смо да смо најбољи када је најважније. Играју се две утакмице, а ову прву смо завршили резултатом којим смо желели. Партизан сваку утакмицу иде на победу, небитно ко је са друге стране. Тако ће бити и сутра и на реваншу Купа Србије - категоричан је црногорски везиста.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НАЈБОЉИ КАДА ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ: Шћекић уверен да ће Партизан одиграти добар меч у Нишу

Одсуство Рикарда Гомеша ће свакако представљати значајан хендикеп за Партизан, али по Шћекићевим речима не и непремостиву препреку на путу ка освајању нова три бода.

- У првенству ће шеф одмарати неколико играча како бисмо се што боље припремили за утакмице у купу, али су саиграчи показали да имају и довољно жеље и снаге да направе и одрже добре резултате и у ротацији на позицијама. Раднички ће играти као и сваку утакмицу пред својом публиком. Сигуран сам да су пуни жеље и мотива да се додатно покажу јер се финале Купа игра у Нишу - закључио је Шћекић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КОМЕНТАР: Ванземаљац

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације