ЈОВАНЧИЋ ПРОДУЖИО УГОВОР СА ЗВЕЗДОМ: Нисам очекивао да ће бити баш овако добро, и за клуб и за мене

Бета

18. 04. 2019. у 17:22

ЈОВАНЧИЋ ПРОДУЖИО УГОВОР СА ЗВЕЗДОМ: Нисам очекивао да ће бити баш овако добро, и за клуб и за мене

Душан Јованчић фото М.Вукадиновић

Везни фудбалер Црвене звезде Душан Јованчић продужио је данас уговор с клубом до 2021. године с опцијом продужетка сарадње на још годину дана

Везни фудбалер Црвене звездеДушан Јованчић продужио је данас уговор с клубом до 2021. године с опцијом продужетка сарадње на још годину дана.

"Пресрећан сам што сам добио нови уговор у Црвеној звезди и што сам га заслужио играма на терену. Захвалио бих се свима у клубу на продужетку сарадње, подршци и новом ветру у леђа. Додатно сам увидео колико верују у мене и то ће ми помоћи да будем још бољи", рекао је Јованчић за клупски сајт.

Продужетак сарадње оверио је у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле.

Он је казао да му је "пролетело време" од доласка у клуб прошлог лета.

"Није прошло још пуних годину дана, али је стварно прелепих неколико месеци иза нас. Нисам очекивао да ће бити баш овако добро, и за клуб и за мене, и стварно сам презадовољан. Надам се да ћемо наставити са успесима", казао је он.

Јованчић се тако придружио саиграчима, Вујадину Савићу, Филипу Стојковићу, Милану Павкову, Бранку Јовичићу, Марку Гобељићу, Милану Борјану, Дејану Јовељићу, Милану Родићу и Марку Марину, који су пре њега такође продужили уговоре.

"То је јако важно јер играчи добијају и на сигурности, а показује се и озбиљност на свим нивоима. Не може да се мења екипа у кратком периоду и да се очекују успеси. Сада се задржава тим који је показао да може много и мислим да је то једини пут до успеха.

Фудбалери шампиона Србије улазе у саму завршницу сезоне на оба фронта, у Супер лиги и Купу Србије.

"Следи нам прво гостовање Чукаричком, јако тешка утакмица нас чека у суботу, они се боре за Европу, а ми се припремамо као и за све претходне дуеле. Идемо на победу и пробаћемо да наставимо одличан низ у првенству. Што се тиче Купа, добар део посла урадили смо код куће против Младости, али не смемо да се опустимо пред реванш у Лучанима и сигурно ћемо му прићи максимално опрезно, и надам се да ћемо се пласирати у финале", рекао је Јованчић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације