Првог дана емитовања, 25. марта, телевизија Нова С својим гледаоцима доноси ексклузивно пренос прве утакмице фудбалске репрезентације Србије у квалификацијама за Европско првенство 2020. године против Португалије.

Компанија United Media откупила је права преноса свих утакмица квалификација за Еуро 2020 које игра репрезентација Србије али и преносе утакмица Лиге нација. Поред дуела са Португалијом, који ће љубитељи фудбала моћи да гледају у ХД резолуцији, гледаоце од 19.30 х очекује студијски програм са еминентним стручњацима који ће своје мишљење дати пре и након утакмице.

„United Media континуирано улаже у најквалитетнији садржај, без обзира да ли је реч о преносу спортских догађаја или високобуџетном серијском и филмском програму, како би креирала атрактивну програмску понуду за гледаоце. Правом на пренос квалификација за Европско првенство заокружили смо програм телевизије Нове С. Сада на тржиште пласирамо једну модерну телевизију са најквалитетнијим садржајем који је прикладан свим генерацијама и интересовањима“, каже директорка United Media Александра Суботић.

ТОП канал ће 25. марта званично променити име у Нова С, а поред ексклузивних преноса спортских догађаја, нова телевизија ће емитовати забавне и политичке talk show емисије, информативни, серијски и филмски програм.

Богату програмску шему Нове С чиниће јутарњи програм „Ментално разгибавање“, забавни talk show „Вече са Иваном Ивановићем“, „Утисак недеље“ Оље Бећковић, емисије продукције “Инсајдер” - “Мале Велике приче” и “Инсајдеров преглед недеље”.
Нова С биће препознатљива по врхунским серијама домаће продукције па ће гледаоци од 28. марта уживати у новим епизодама серије “Жигосани у рекету” и серији “Заспанка за војнике”. Од јесени их очекују нове сезоне “Сенки над Балканом”, “Убице мог оца” и наставак серијала „Миле против транзиције”.

Гледаоци нову телевизију могу пратити преко СББ мреже, Тотал ТВ-а, Беогрида, Д3-а али и ЕОН платформи.

(ПР)