Скандали не престају да тресу Динамо. Прво је непозната особа пуцала и ранила првог човека клуба Здравка Мамића, онда је брутално претучен тренер Марио Цвитановић, да би сада у центар пажње доспео Анхело Хенрикез.

Тачније пас птичар који је у власништву Чилеанца је јуче брутално напао и изуједао несрећног дечака, који има само 21 месец. Подивљали пас је упао у двориште где живи дечак, који се играо када се десио немили догађај.


Малишан има повреде по лицу, глави, врату и ушима, али игром случаја није дошло до повређивања виталних органа попут очију и живаца. Дечак је под строгим надзором лекара– кључно је наредних пет дана како би се спречила инфекција рана.


У шоку смо, синчић је оперисан и има чак 50 шавова. И лекарису згрожени. Мада су повредеквалификоване као лакше, и сами су нам рекли да овакав повредејош нису имали прилике видети. Још увек не могу да верујем да се то догодило. Супруга и ја били смо у кући, а пријатељица од баке чувала је малог. Лоптица с којом се играо син у једном часу пала је с балкона у приземље. Дете је с госпођом отишло по лоптицу у двориште, а онда се догодио ужас. Жена је у паници дотрчала до мене и рекла да малог хитно морамо одвести у болницу. Комшијин пас упао је у двориште, зграбио малог за лице и вукао га. Девојка је позвала Хитну помоћ, извињавала се, а касније је и слала поруке да јој је жао, а њенпартнер је само рекао да мора ићи, да жури на тренинг – шокиран је био отац на реакцију власника, односно фудбалера Динама Анхела Хенрикеза, који је из Манчестер јунајтеда стигао у Динамо.