Иако су путем друштвених мрежа слали "хитно обавештење" за комите и све "храбре Црногорце" најављујући масован скуп у 15 "ура" код цркве у Кочанима, никшићком приградском насељу,, одакле су намеравали поћи кроз како исткнуше - "вазда слободарски Никшић", на Тргу слободе у том граду није виђен ни један комита! Очигледно да је скуп "пукао" чим се најавио.


- Веома је битно да нас буде што више и немојте заборавити да понесета заставе! Што више застава и наравно гаеутуша!!! Све за ЦГ, ЦГ низашта! За право, част и коначну слободу ЦГ! - писало је у поруци.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Туђман је словенски Хитлер, Италија треба да врати Истру и Далмацију, Хрвати побили 500.000 Срба у Јасеновцу, Милошевић је много урадио за Србију: Овако је говорио Мираш док је био Србин (ФОТО)


У Никшићу - граду у ком је рођен председник Црне Горе Мило Ђукановић, у молитвеним литијама са иконама и свећама у рукама у знак протеста усвојеном Закону о слободи вероисповести сабира се на десетине хиљада грађана. Из месног центра Видрован кренуло је више од хиљаду људи, који ће се придружти десетинама хиљада Никшићана, након молебана у Саборном храму Светог Василија Острошког Чудотворца.


Фото: Инстаграм


Празан трг у Никшићу; Фото: В.Кадић