Интригантна рута наследника председника Скупштине Црне Горе: Брајовићев син усред тензија отишао у мрску Русију

В. Н.

30. 12. 2019. у 18:30

Иако се ситуација у Црној Гори не смирује, због протеста грађана након усвајања спорног Закона о слободи вероисповести, то као да много не брине утицајне функционере владајуће ДПС и њихову децу

Интригантна рута наследника председника Скупштине Црне Горе: Брајовићев син усред тензија отишао у мрску Русију

Иван Брајовић Фото Танјуг/ Едиб Тахировић

Иако се ситуација у Црној Гори не смирује, због протеста грађана након усвајања спорног Закона о слободи вероисповести, то као да много не брине утицајне функционере владајуће ДПС и њихову децу. Наиме, како "Новости" незванично сазнају, јутрос је Црну Гору напустио син председника Скупштине Ивана Брајовића, и ту не би било никакве интриге да се са тиватског аеродрома није запутио у - Москву.

Необично је што се Брајовић млађи "чекирао" за државу коју званична Подгорица отворено оптужује да је оркестрирала такозвани државни удар у октобру 2016. године и која је наводно велика претња Милу Ђукановићу. Тим пре што је безбедносна ситуација у Црној Гори, после усвајања контроверзног закона, дошла до тачке кључања и што центри моћи у владајућој странци и у последњој побуни верника СПЦ виде "прсте" Руске федерације.

Фото Depositphotos


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације