УХАПШЕНИ секретар Врховног државног тужилаштва Ненад Вујошевић у најновијем снимку, који је објавио одбегли председник Атлас Групе Душко Кнежевић, тврди да је, наводно, председник Вишег суда Борис Савић предложио да се да мало кеша заврши посао око пуштања из притвора његовог кума Дејана Секулића .

Кнежевић је јутрос је објавио само део тог разговора, док је остаак најавио за сутра у 12 сати.

Након што је у понедељак Кнежевић објавио први снимак у којем се помиње председник Вишег суда, Савић сазвао конференцију за новинаре и демантовао наводе одбеглог председника „Астлас групе" да је десна рука ВДТ-а Ивице Станковића и да је узимао новац преко Вујошевића. Савић је тада позвао надлежне органе да испитају случај.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Душко Кнежевић тврди да има још доказа против режима: Милову торбу чувам за финале (ВИДЕО)

"Ради се о апсолутној неистини, никада ми нико није дао паре. Ради се о жељи да се на одређени начин дискредитује један човек, судија који је донио наредбу за претрес његове куће...", казао је Савић.

Додао је да се на било који начин подвргне провјери, па и на полиграфу.

"Нетачно је да сам десна рука Ивице Станковића, са њим имам једну коректну коминикацју, али не толико честу", казао је председник Вишег суда и поновио да тврдње Кнежевића немају везе са истином.


ТРАНСКРИПТ НОВОГ РАЗГОВОРА:

Вујошевић: Истражни судија да одреди колико или кешом, јуче сам Бориса (Савића) пита, боље можда кеша да се да мало, онога како се зове...

Кнежевић: Одакле кеша кад сте ми све одузели, одакле кеша?

Вујошевић: Или да се да хипотека на неки стан ил на нешто.

Вујошевић: Данас сам био са председником (Борис Савић) око тога, а прије неки дан сам ово река што ми је она рекла (Лидија Вукчевић) да Драгану (Секулић) да им се пренесе. Ја сам мислио да су то урадили.

Кнежевић: Ма неће они гледају Драгана (Секулића) као смеће, они га гледају као смеће они неће да причају.

Вујошевић: Јесте, а ја сам да човек изађе.