ОПСАДНО СТАЊЕ У КОТОРУ: Тражи се убица оца вођа шкаљарског клана, полиција претресла свако возило и пролазнике

NovostiOnline

недеља, 21. 04. 2019. у 10:33

ОПСАДНО СТАЊЕ У КОТОРУ: Тражи се убица оца вођа шкаљарског клана, полиција претресла свако возило и пролазнике

Фото: П.Милошевић

Подсећамо да је Вукотић убијен синоћ испред своје куће у 20.45 сати када је непознати младић испалио неколико хитаца у њега и побегао
У Котору од синоћ влада опсадно стање због убиства Веска Вукотића, оца вођа "шкаљарског клана", преносе црногорски медији.

Подсећамо да је Вукотић убијен синоћ испред своје куће у 20.45 сати када је непознати младић испалио неколико хитаца у њега и побегао.

Полиција је одмах изашла на место несреће и од тад је блокиран цео град. Претресано је свако возило и сви пролазници. Инспектори су изводили људе из аутомобила, који су детаљно претресани, као и возила, преноси Радио и Телевизија Црне Горе.

Ово није био први напад на Веска јер је на његову кућу у августу 2013. године бачена кашикара, а у експлозији нико није повређен, мада је оштећено неколико паркираних аутомобила.


Веско Вукотић био је отац вођа "шкаљарског клана" Јовице и Игора Вукотића. Јовица је тренутно на одслужењу казне од 15 месеци у Србији због фалсификовања докумената, док је Игор у бекству.

Црногорско правосуђе терети их за двоструки покушај убиства припадника "кавачког клана" и због покушаја ликвидације полицијских функционера.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације