Душко Кнежевић: Чувам муницију за пресудне битке

В. К.

26. 03. 2019. у 21:55

Душко Кнежевић, власник Атлас групе, поново се путем Инстаграма огласио из Лондона поручујући да је јавности дао превише података, доказа и информација о умешаности државног врха у криминал

Душко Кнежевић: Чувам муницију за пресудне битке

Душко Кнежевић, Фото: Инстаграм

ПОДГОРИЦА - Душко Кнежевић, власник Атлас групе, поново се путем Инстаграма огласио из Лондона поручујући да је јавности дао превише података, доказа и информација о умешаности државног врха у криминал.

- Главну муницију чувам за завршне битке. Господар лажи мора да умире полако, на рате, каже Кнежевић, који је на информацију да је син црногорског председника Мила Ђукановића, Блажо, оцу покрио дуг прокоментарисао речима ''Сине мој, дај неку цркавицу тати''.

- „Коверта“, ничија кућа, кредит у Пируес банци, кастоси рачун, А2А, Телеком... Зар није доста браћо Црногорци? Схватите, само заједно, сви заједно, можемо да срушимо режим. Сваког радног дана у подне треба блокирати град, до испуњења захтева. Што се евентуалног дила тиче, постоји само један дил. Да господар лажи оде, само то може да буде дил - казао је Кнежевић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Душко Кнежевић: Моје убиство би пробудило Црну ГоруПратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Dragoljub

26.03.2019. 22:22

Koja lopovska njuska ,pokrao Srbiju,pozvao KLINTONA iza sve srpske pare pljuvali Srbiju citavih nedelju dana.