Будва: Граде кућу за седморо деце

М. С.

понедељак, 25. 03. 2019. у 14:40

Будва: Граде кућу за седморо деце

Ватра однела цео дом Ђекића - Фото М. Секуловић

Општина Будва помогла браћи Ђекић из Ђулића код Андријевице

БРАЋУ Петра и Јова Ђекића, који су заједно са супругама и седморо деце недавно остали без куће, коју је прогутала ватра, у селу Ђулићи код Андријевице посетила је делегација Општине Будва, која им је уручила помоћ градоначелника Марка Бата Царевића у износу од 3.000 евра.

У посету Ђекићима дошли су одборник у СО Будва Јанко Димић и начелник Службе заштите и спасавања Драган Божовић.

- Ово је највећи износ који је прописима општине могуће доделити у интервентним ситуацијама. Будва овим гестом жели да покаже да су нам поред проблема са којима се сусрећемо важни и проблеми грађана Црне Горе у свим другим општинама. Искрено се надамо да ће вам тај новац помоћи да се колико-толико изборите са невољом која вас је задесила, као и да што пре обновите вашу породичну кућу - казао је Димић.

Прочитајте још: ГРАЂАНЕ БУДВЕ УЗНЕМИРИЛА ПУКОТИНА: Солитери клизе према плажи!

- Дирнути смо и видимо на нашем примеру да људи у оваквим невољама нису сами. Ви сте стигли чак са приморја да помогнете нама овде под Комовима, не северу Црне Горе. Поздрављамо грађане Будве и градоначелника Царевића - казао је Петар Ђекић, који са старијим члановима породице борави у привременом објекту док су деца код рођака у Андријевици.

Општинари добили пиће


УЖУРБАНО

ЂЕКИЋИ са комшијама ових дана убрзано граде нови на згаришту некадашњег дома у коме ће се ускоро поново чути граја семдоро малишана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације