НЕПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕН: Славољуб Стијеповић о снимку са уручењем новца за изборну кампању ДПС-а

В.К.

12. 01. 2019. у 10:43

Славољуб Стијеповић непријатно изненађен што је Кнежевић снимао како му уручује 100.000 долара у време изборне кампање ДПС-а 2016.године

НЕПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕН: Славољуб Стијеповић о снимку са уручењем новца за изборну кампању ДПС-а

Славољуб Стијеповић

Саветник председника Црне Горе, Славољуб Стијеповић, након објављивања снимка у коме му Душко Кнежевић, председник Атлас групе уручује 100.000 долара у време изборне кампање ДПС-а 2016.године, саопштио је да је непријатно изненађен што га је Кнежевић снимао.

Прочитајте још: КНЕЖЕВИЋ ШИРОКЕ РУКЕ: Објављен снимак о уручењу новца за изборну кампању ДПС-а 2016. године (ВИДЕО)

- Поводом смишљене подвале пласиране преко једног портала желим да обавестим јавност да је тачно да сам на позив Душка Кнежевића био у његовој кући, што није било ништа необично. Непријатно сам изненађен кад сам видео да ме школски друг тајно снимао, што ће, верујем, бити саставни део поступка који Тужилаштво води против њега. Из садржаја разговора јасно је да се ради о конверзији новца о којој је јавност раније упозната, И да је Кнежевић уредно узео своју провизију. Наводни транскрипт је наравно дописан у складу са ситуацијом у коју је себе довео - казао је Стијеповић.

Специјално државно тужилаштво терети Душка Кнежевића за проневеру 1,9 милиона евра, а незванично се помиње да га означавају шефом криминалне групе која је наводно опрала преко 500 милиона евра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)