ПОГЛЕДАЈТЕ: Руски „сухој“ пролетео тик изнад шпанског носача авиона (ВИДЕО)

NovostiOnline

22. 06. 2019. у 14:01

ПОГЛЕДАЈТЕ: Руски „сухој“ пролетео тик изнад шпанског носача авиона (ВИДЕО)

Фото ЕПА

Руски бомбардер Су-24 пролетео је тик изнад шпанског носача авиона „Хуан Карлос Први“, који је изводио маневре у склопу војних вежби НАТО-а у Балтичком мору

Руски бомбардер Су-24 пролетео је тик изнад шпанског носача авиона „Хуан Карлос Први“, који је изводио маневре у склопу војних вежби НАТО-а у Балтичком мору, преноси шпанска телевизија „Антена 3“.


Како се наводи, руски авион пролетео је изнад шпанског носача авиона на малој висини и при малој брзини.


Телевизија наводи и да је шпанска посада приметила руски авион, али да његови маневри нису били протумачени као „опасни“, због чега шпански брод није ни предузео никакве мере.


Морнарице земаља-чланица НАТО-а учествују у војним вежбама „БАЛТОПС 2019“, које се одржавају у Балтичком мору.

Фото TwitterУ њима учествују 44 брода, 40 авиона и хеликоптера, као и 12.000 војника.
sputniknews.com

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Раде

22.06.2019. 15:15

Да ли је безбедно прелетео? Дали је безбедно прелетео су-24 близу своје обале а они изводе велике вежбе хиљадама км од своје земље на Руској граници, чуј???

Srki

22.06.2019. 15:18

Eto kako to rade normalni ljudi... Videli leti avion, avion prošao, oni konstatovali i gotovo... Kod nekih drugih bi bilo ugrozio posadu i opremu, opasan i neprofesionalan manevar i sl... Španci opušteni, uživaju u životu.

eh

22.06.2019. 15:31

Sluzio sam mornaricu na torpednom camcu. I par puta smo bili mete avionima na otvorenom moru. Mi stojimo na palubi, i zevamo prema pucini, da vidimo avion koji nas napada. U sekundi se pojavi, nisko, mogao bi cakljom da ga dohvatis, i ode, a posle zvuk. Sigurno ni malo prijatan osecaj kada te nadlece neko ko te smatra za neprijatelja.

Никола У.

22.06.2019. 17:40

Шта то раде Шпанци на границама Русије? Чачкају мечку по налогу Американаца. Боље нек иду кући и нек проуче искуства своје дивизије на северном делу Источног фронта 1943. године. Није се вратила.