Сам пријавио да је убио маћеху: Небојша Л. (57) данас на саслушању

М. Л.

среда, 27. 05. 2020. у 07:13

Сам пријавио да је убио маћеху: Небојша Л. (57) данас на саслушању
Ухапшен у понедељак због сумње да је у породичној кући у селу Церовац секиром, убио Милоранку Л. (72)
У ВИШЕ јавно тужилаштво у Крагујевцу у среду ће бити приведен Небојша Л. (57), који је осумњичен да је убио своју маћеху Милоранку Л. (72). Полиција је против њега поднела кривичну пријаву за тешко убиство.

Небојша Л. ухапшен је у понедељак због сумње да је у породичној кући у селу Церовац, са више удараца секиром, убио Милоранку. Несрећна пензионерка и њен пасторак живели су сами у породичној кући у овом селу код Крагујевца. Претпоставља се да је пасторак маћеху убио у недељу касно увече.

Један од комшија испричао нам је да мештани причају како је Небојша, после злочина, кренуо за Крагујевац и дошао до стана у ком му живи бивша супруга. Лупао је на њена врата, али му она није отворила. Према незваничним информацијама, отишао је одатле, а након извесног времена дошао је до зграде полиције. Онда је, наводно, ушао и испричао шта се десило у Церовцу.

Осумњичени Небојша Л. је био без посла, а после развода од супруге, живео је са маћехом у Церовцу. Кућу у којој се десио злочин, према причи комшија, пре тридесетак година изградили су Небојшин отац Драган, који је преминуо пре неколико година, и његова друга супруга Милоранка.

Комшије причају да су се маћеха и пасторак добро слагали, те да не знају зашто је дошло до трагедије. Шта се тачно десило највероватније ће се разјаснити током истраге у крагујевачком Вишем јавном тужилаштву. Ипак, помиње се да је то урадио у нервном растројству, јер је био психички оболео.

Коментари (1)

Boba

27.05.2020. 08:22

Protiv sam ubistva Bilo koga Ali kada se setim Jezivog I svakidasnjem nalrretiranjem Maćehe Onda mu I nezaneram . Čovek jednostavno izgubi pamet . Ali u isto vreme danas Policija može Puno Da Pomogne .