Тешка несрећа код Ваљева: Супружници погинули у директном судару

Novosti Online / Б. П.

понедељак, 25. 05. 2020. у 13:40

Тешка несрећа код Ваљева: Супружници погинули у директном судару

Фото: Б. Пузовић

Брачни пар из Боговађе код Лајковца М. М. (70) и Р. М (62), на месту су погинули у понедељак око девет часова, у директном судару њихове "заставе 101" и "опел омеге"

Брачни пар из Боговађе код Лајковца М. М. (70) и Р. М (62), на месту су погинули у понедељак око девет часова, у директном судару њихове "заставе 101" и "опел омеге", на магистралном путу Ваљево - Београд, у Попучкама.


Возач "опела омега" Д. С. (73) из Ваљева повређен је у судару и збринут је у овдашњој Општој болници.


Возач "опела омега", који се кретао из правца Ваљева, незванично сазнајемо, изненада је прешао на леву страну и директно се сударио са "заставом 101", која је ишла из правца Лајковца.


Прочитајте још: Возио пијан и без дозволе па ударио у стуб, сувозач се БОРИ ЗА ЖИВОТ: Тешка несрећа код Алексинца


Од силине ударца, "застава" је слетела у канал поред пута и преврнула се, па су приликом извлачења погинулих из аутомобила морали да интервенишу ваљевски ватрогасци.Коментари (6)

prst na celo

25.05.2020. 17:38

Retko kad se desi da zastava 101 ili yugo predju na suprotnu stranu, uvek omege, audi, bmw skrenu i pobiju ljude ....

Goran

25.05.2020. 18:21

Mladi divljaju a stari spavaju za volanom. Da li će iko nadležan u ovoj zemlji razmotriti da posle 70 godina nema vožnje. Svakodnevno gledam stare osobe koje i peške jedva idu vuku se i dremaju motoričke funkcije 0 i takav sedne u auto od 2000 kubika i može samo da seje smrt...

Vojislav

26.05.2020. 09:04

@Goran - Глупост. Нити се сви млади могу оптужити за лудовање за воланом, нити се сви стари могу оптужити да спавају за воланом. Зар има смисла забранити неком да оде до викендице или једном недељно до Београда да види своје унуке? Има ли смисла младим људима који пажљиво возе и поштују прописе забранити да возе само зато што се пар пијаних будала скршило због своје непромишљености. Наш генерални друштвени проблем су институције. Независне, објективне и компетентне. Нека свака коректно ради свој посао.