Емил је пронашао Монику, а јутрос је изненадио у њеном дому: Девојчица и њен спаситељ очи у очи после свих недаћа, она не скида осмех с лица (ФОТО)

Ј. Ћосин

19. 01. 2020. у 15:58

Емил је пронашао Монику, а јутрос је изненадио у њеном дому: Девојчица и њен спаситељ очи у очи после свих недаћа, она не скида осмех с лица (ФОТО)
Моника је била пресрећна јер је имала прилику да буде са човеком који је отргао из канџи Нинослава Јовановића
Емил Живић и његов син Марко јутрос су посетили Монику К. (12). Управо овај Нишлија је пронашао отету девојчицу после 10 дана потраге за њом. Јутрос је Емил одлучио да посети Монику.

- Хвала господину Емилу и Марко што су пронашли нашу Монику и што су нас посетили данас. Од срца им се захваљујемо и нека им Бог да све најлепше и најбоље- написала је Александра Каримановић, девојчицина мама.

Моника је била пресрећна јер је имала прилику да буде са човеком који је отргао из канџи Нинослава Јовановића. Док је гост био у њеном дому, девојчица је била баш весела.


Да подсетимо, Монику су 29. децембра Емил и његов син Марко пронашли у њиховој кући у селу Пасјача надомак Ниша. Како је Емил тада рекао, кућу нису обилазили дуго па су тог дана одлучили да сврате. Када су тамо дошли имали су шта да виде. Нинослав Јовановић је управо ту држао отету девојчицу. Емил га је појурио, а малчански берберин ја успео да побегне. Одмах су позвали полицију и Моника је брзо била збринута.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Ra

19.01.2020. 17:25

Hajde izgustirali ste pricu, vreme je da se vratite na mnogo bitnije teme. Ili ce ovo i dalje biti mazanje ociju naciji koja se suocava sa golim opstankom?!

Eva

19.01.2020. 23:17

Mislim da bi ona vise volela da joj niko vise ne spominje tog čoveka i da je novinari ostave na miru da devojka moze da zivi normalno koliko toliko.Dovoljno joj je sudjenje veliki stres.