БЕБА пронађена у септичкој јами у дворишту куће у Пионирској улици, у Сонти, код Апатина, умрла је природном смрћу - сазнају “Новости”. Иако истрага званично није завршена, а мајка Сабрина Николић (25) јуче у поподневним часовима саслушана у Вишем јавном тужилаштву у Сомбору, незванични резултати обдукције показали су да у овом случају нема чедоморства, већ да је новорођенче рођено мртво.

Сумња се да се Сабрина Николић, која је била у осмом месецу трудноће, пре три недеље превремено породила. Када је видела да беба не дише, тек рођеног дечака бацила је у септичку јаму. Са друге стране, нагађа се да је она у нервном растројству то учинила.

Све је открио њен супруг Кристијан у уторак, када се вратио из Мађарске где тренутно ради како би издржавао породицу. Видео је да му супруга није трудна и да нема детета, па је у уторак позвао полицију. Одмах су стигле екипе Хитне помоћи и погребне службе.

Комшије још не верују да је мајка на мострузуман начин убила тек рођено дете.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Муж није био код куће, већ им је преминуло једно дете: Ово је мајка осумњичена да је бацила бебу у септичку јаму (ФОТО)

- Нисмо сумњали да је то урадила, али смо знали да је била трудна и требало је да се породи. Они су помало чудна породица и није ми јасно зашто стварају децу ако их не желе. По лепој кући видите да не живе баш лоше - вели старија жена из улице, поготово што Кристијан добро зарађује. - Овде причају да супружници живе свако својим животом.

Николићи имају још два сина од три и четири године, а пре два месеца овај брачни пар изгубио је једноипогодишњег сина Стефана, због компликација упале слепог црева.

Николина Сучевић,директорка Центра за Социјални рад у Апатину нам је рекла да су они обавестили надлежно министарство око случаја.


џ