КРУШЕВАЦ- ЗА убиство Игора Илића (45) из села Коњух код Крушевца,које се догодило данас око 9 сати, осумњичен је Немања З.(20), син Илићеве ванбрачне партнерке Јулијане А. (50), екслузивно сазнају “Новости”. Како су “Новости” прве објавиле, крушевачка полиција врло брзо је расветлила кривично дело убиство почињено тупим предметом и већ око 15 сати привела осумњиченог. Тело његове жртве нађено је у кући где је заједно са партнерком, а често и са још неколико пријатеља, живео у тешким условима.

Прочитајте још:

Према незваничним сазнањима “Новости” најгори епилог физичког обрачуна осумњиченог и убијеног догодио се након што је осумњичени задао неколико удараца Илићу директно у главу.

- За сада се верује да су убиству претходили вербална расправа и туча. Оно што је познато је да је убијени живео са партнерком у тој кући дуже време, али да су често и друга лица умела да преспавају испод тог крова који само што се није урушио-износи незванично извор “Новости”.

У скромном дому Илића наилазимо на испретуране ствари, а комади намештаја нису могли ни да се назиру испод гомиле разбацане одеће и хране. Полице, постељина, лонци и лавори били су свуда у две одвојене просторије у кући која скоро да није имала ни основне услове за боравак и живот.

Испод тог трошног крова, који је већ поштено почео да се урушава, жртва је дуго живела сама. Издржавао се од надничења. Недавно је објавио да се поново оженио, али према сведочењима саговорника “Новости” помагао је своју ћерку из претходног брака. Имао је проблем са алкохолом, али није малтретирао људе по селу. Гужве и расправе у кући коју су му власници уступили пре много година биле су честе.