ПОЛИЦИЈА у Београду ухапсила је М. Ј. (1997) који се сумњичи да је учествовао у јучерашњем догађају у Новом Београду када је од двадесетогодишњег младића одузет аутомобил, саопштио је МУП.

Сумња се да је М. Ј, заједно са три особе које је полиција јуче ухапсила, на раскрсници улица Јурија Гагарина и Омладинских бригада, одузео возило марке „БМВ“ којим је управљао Алекса Терзић.

Прочитајте још: Детаљи покушаја отмице младог фудбалера Србије: Јурили га по ауто-путу, тражили му новац, нанели телесне повреде, спасио га таксиста

Kако се сумња, они су возилом марке „ауди“ препречили пут аутомобилу којим је управљао оштећени и уз употребу физичке силе одузели његово возило. Потом су, како се сумња, оштећеном задали више удараца, а отели су му и новчаник са новцем и личним документима.

Приликом хапшења полиција је код једног осумњиченог пронашла возило „ауди“ које су користили приликом извршења кривичног дела, као и новчаник са документима оштећеног.

Такође, полиција је пронашла и одузето возило марке „БМВ“.

Осумњиченом М. Ј. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело разбојништво, бити приведен Трећем основном јавном тужилаштву у Београду.