Детаљи покушаја отмице младог фудбалера Србије: Јурили га по ауто-путу, тражили му новац, нанели телесне повреде, спасио га таксиста

И. Ј.

20. 11. 2019. у 10:44

Детаљи покушаја отмице младог фудбалера Србије: Јурили га по ауто-путу, тражили му новац, нанели телесне повреде, спасио га таксиста

Алекса Терзић фото: Инстаграм

По повратку из Ниша приметио је Ауди А6 да га прати и да се уноси у његов BMW италијанских таблица

Полиција је брзом акцијом у среду ујутру ухапсила двоје, од троје, нападача на фудбалера Алексу Терзића (20). Док се у Полицијској управи града Београда утврђују разлози и детаљи инцидента, “Новости” су дошле до сазнања кроз шта је прошао током ноћи млади репрезентативац Србије и првотимац Фиорентине, као и да је завршио са лакшим телесним повредама: фрактуром носа, ишчешењем руке, хематомима на глави и лицу.


По повратку из Ниша, где је Терзић играо у националном дресу утакмицу против Русије, на аутопуту око Аутокоманде приметио је Ауди А6 да га прати и да се уноси у његов аутомобил марке BMW италијанских таблица. Алекса је проценио да није безбедан и убрзао, али су нападачи кренули да га јуре и да возе паралелно са њим тражећи му да отвори прозор што је он и учинио. Тада су од њега тражили да стане и да им да 5.000 евра. Терзић је наставио да вози и у једном моменту, већ на Новом Београду, ударио у такси које се нашао на путу. Ту је трка престала и уследио је физички напад. Два момка су изашла из А6, извукла га из аутомобила и нанела му лакше телесне повреде.


Свему томе је сведочио таксиста, који је био присебан и позвао полицију. Полиција и хитна помоћ су брзо стигли на лице места, а нападачи су побегли. Терзић је превезен у Земунску болницу где су му установљене повреде.


У аудију А6 је била и девојка, која је рано јутрос ухапшена са једним момком, док се за другим још трага.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Dasko

20.11.2019. 11:53

Koliko moras da budes glup i da pomislis da neko u dzepu ima 5 hiljada evara!Strasno kakve ljudi ideje imaju u svojim glavama.