Жени пререзао врат кухињским ножем, па покушао да се убије: Комшије о агонији која је претходила суровом злочину код Чајетине

Н. ЈАНКОВИЋ

15. 11. 2019. у 00:30

Жени пререзао врат кухињским ножем, па покушао да се убије: Комшије о агонији која је претходила суровом злочину код Чајетине
Осумњичени супруг Мијаило С.(68) покушао да изврши самоубиство
ОВО је жалостан исход агоније која је трајала дуго. Милина је била вредна жена, недавно је отишла у пензију, али је и тада радила како би обезбедила новац за какав-такав живот. Међутим, у последње време Мијаило није ништа радио, пио је, а верујемо и да је био насилан према својој жени.

Овако причају комшије из златиборског села Рожанство после трагедије у којој је у среду око 22 часа, Мијаило С. (68) убио своју супругу Милину С. (63), после свађе у њиховој породичној кући. Он је, према првим сазнањима истраге, кухињским ножем пререзао врат немоћној жени, а затим је покушао да се убије.

- Злочин се догодио у среду око 22 часа. Полиција и заменик Вишег јавног тужиоца у Ужицу одмах су изашли на терен, а на основу прикупљених доказа сумња се да је Мијаило С. починио овај злочин. Он је Милини нанео смртоносну посекотину ножем у пределу врата, а оружје је нађено на месту злочина - рекао је "Новостима" извор из истраге. - Мијаило је затим покушао да изврши самоубиство, себе је посекао по врату, али је у свесном стању пребачен у болницу.

Више јавно тужилаштво је наложило обдукцију тела убијене жене, да би се недвосмислено утврдило да ли је Милина С. усмрћена са једним или више убода ножем.

Прочитајте још - Алија је затекао супругу у кревету са љубавником, убио их је са 54 ударца секиром, а сад каже да “није то планирао”

Мијаило С. је збринут у Општој болници у Ужицу, а полиција га је кобне ноћи затекла поред тела супруге коју је претходно усмртио.

- Пацијент је примљен у болницу са посекотином на врату. Током ноћи је збринут на Одељењу интензивне неге, а у четвртак је пребачен на одељење ОРЛ и није животно угрожен - рекла нам је Данијела Васиљевић, портпарол Здравственог центра у Ужицу.

ИСТРАГА

ИАКО треба сачекати резултате обдукције, до сада прикупљени докази недвосмислено указују да је Мијаило С. усмртио своју супругу. Након окончања истраге, против њега ће бити подигнута оптужница за ово тешко кривично дело.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Mile

15.11.2019. 03:11

Smrdaljivac jadni dzabe sto je pokusao sebe da ubije,dobro je sto nije sad nek crkne zoveci sa tim

partizanovac Sk

15.11.2019. 05:34

Овакве вести су добре уколико од читалаца желите да створите манијаке.....а нису лоше и за тираж.....али докле ...

Ema

15.11.2019. 09:14

uh,da mu poletimo u posjetu sa sve mandarinama i borovnicom ,da se opravi i dalje pravi sr.nja!

vlada

15.11.2019. 11:20

majku mu, kako uvek pokusaju da se ubiju posle zlocina, a retko to uspeju.pomozimo im da nestanu sa ovog sveta.