ДРАГОЈЕ Милинковић из Прибоја, који је у анонимном писму, достављеном Вишем суду у Београду, означен као убица певачице Јелене Марјановић, ухапшен је по наредби Основног суда у Прибоју и споведен у Казнено поправни завод (КПЗ) за малолетнике у Ваљеву ради извршења казне, сазнаје Тањуг.

Суд је издао налог за хапшење јер се Милинковић није јавио на издржавање затворске казне од годину дана, на коју је осуђен због кривичног дела превара у продуженом трајању.

Он ће казну издржавети у КПЗ-у за малолетнике у Ваљеву, јер је то могуће за оне осуђенике који су добили казне до годину дана затвора, а имају пребивалиште на територији Вишег суда у Ваљеву или Вишег суда у Ужицу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Сестру је мучила, ломила јој кости, па њено тело 19 година држала у замрзивачу: Суђење Хрватици за убиство сестре, вештаку позлило док је описивала жртву! (ВИДЕО)

Драгоје из Прибоја постао је познат јавности пре два дана, јер је поменут у анонимном писму које је стигло у Виши суд у Београду из Швајцерске пред почетак суђења опруженом за убиство Зорану Марјановићу.

Овај бизнисмен из Прибоја јуче је медијима изјавио да му све то смешта бивша супруга како би се дочепала његове имовине.