У анонимном писму су га оптужили да је убио Јелену Марјановић: Драгоје Милинковић спреман да дође у Београд и исприча све што зна!

Новости Онлине

06. 11. 2019. у 11:37

У анонимном писму су га оптужили да је убио Јелену Марјановић: Драгоје Милинковић спреман да дође у Београд и исприча све што зна!

Јелена Марјановић

Он сматра да је иза свега жена са којом је дуго био у браку

- МОГУ да дођем на полиграф и да признам све. Није проблем, али тренутно сам у иностранству и радим. Чим буде прилике доћи ћу у Србију и на полиграфу открити све! ово је рекао Драгоје Милинковић, који се укључио у јутарњи програм телевизије Хепи који води Миломир Марић.

Пошиљалац анонимног писма окривио је Драгоја Милинковић, бизнисмена из Прибоја, да је по “наруџбини” Зоранове мајке убио Јелену Марјановић. Он тврди да је све масло његове бивше жене.

- Искрено да кажем био сам затечен, видео сам јутрос медијске натписе, одмах сам бацио сумње и знао сам истог секунда ко је то урадио, окривљен сам за убиство, а нити знам ко су људи, ја нисам у Србији, ја знам за то као и ви, само из медија - казао је у укључењу уживо Драгоје Милинковић, звани Чекић, кога је пошиљалац анонимног писма које је стигло у суд на почетку суђења Зорану Марјановићу оптужило да је убио певачицу Јелену Марјановић.

Како је пошиљалац писма назначио да је убиство наводно спроведено по наредби Јеленине свекрве Зорице, Драгоје је казао да никад није упознао Марјановиће, и да није посетио Црвенку.

- Нисам имао потребе да идем тамо - каже он.

Он сматра да је иза свега жена са којом је дуго био у браку.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Адвокат Зорана Марјановића о мистериозном писму које је стигло у Палату правде; наставак суђења за Јеленино убиство 25. децембра

- Сто посто је то урадила моја бивша супруга, која исто живи у Швајцарској, с којом сам 12 година у браку, с којом имам ћерку - каже он и додаје да она покушава на све начине да га уништи - казао је он у укључењу на Хепи телевизији.

Он је казао и да је сутра суђење у Крушевцу, о отмици коју је преживео, и да му све смешта једна екипа, а да он страда ни крив ни дужан, као и да је све повезано родбински, и да је умешан и брат од тетке његове жене и да је био 9 дана у болници.

У Швајцарској је био у затвору, признао је, али не због убиства, већ због малверзација у фирми, а како каже био је у истражном затвору.

- Био сам под истрагом, осуђен сам условно, не бежим од тога - каже он.

Његов адвокат открио је да је Драгоја вест сачекала на радном месту, јер Драгоје вози аутобус у Швајцарској, као и да је зауставио аутобус од шока, па је колега морао да преузме вожњу.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Bice Bolje

06.11.2019. 16:07

Ja bi samo upitao gospodina sudiju odakle mu pravo da nesto anonimno nesto neprovereno i nesto sto mozda bude od znacaja naprimer on pokaze javno i o tome se polemise a niko nezna ni sta ni ko ni kako ovo sam prvi put doziveo da vidim od nasih sudova .

naranca

06.11.2019. 16:29

Cekic osudjivan za malverzacije a bivsa zena mu pise otrovna anonimna pisma….Eto imamo sad I priveske.

Горан

06.11.2019. 16:29

полиграф није доказно средство, државна манипулација

Тика земунац

06.11.2019. 19:56

"Џиберске новине" које неки зову таблоиди канцер су српс

naranca

07.11.2019. 16:45

@Тика земунац - Dziberske ili ne ali ubistvo nije rasvetljeno vec 3 godine!!!!!!!!!!!