СЕЛО Бело Поље, код Обреновца, Бошковића крај 7, где само Бошковићи живе. Где су комшије и пријатељи и фамилија. Обједињени у заједничком болу - њихов син, брат, рођак, комшија Марко Бошковић (27) настрадао је у стравичном удесу, у ноћи између недеље и понедељка, надомак Чикага.

У дворишту постављен шатор, пристижу људи да изјаве саучешће. Сви у шоку. У кући, поред стола на коме су Маркове фотографије, седе најдражи. Отац Љубиша и мајка Љубица очајни. Сестре Ивана (34) и Милица (31) у сузама. Остале су без вољеног брата. Бол због губитка ствара грч, а још се негде дубоко осећа неверица.

О Марку се чују само речи хвале.

- Био је вуковац, одличан ђак. Добар дечко, свима је помагао. После поплава 2014. године отишао је у САД, основао фирму. Имао је три шлепера, био вредан, и сам је возио камион...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - МЛАДИЋ ИЗ СРБИЈЕ ПОГИНУО У ТЕШКОМ УДЕСУ КОД ЧИКАГА: Марка и девојку његовог друга убио пљачкаш банке

Мајка Љубица кроз сузе говори, туга стеже срце: Како ћу ја без тебе, изгубила сам сина јединца!

Тихо препричавају како се догодила несрећа која је однела два млада живота. Рутом 83 враћали су се са рођендана, Марко је био за воланом. Последње што је рекао било је: Каква је ово светлост, одакле долази? Уследио је директан судар!
Српски држављанин Марко Бошковић (27) погинуо је у ноћи између недеље и понедељка у тешкој саобраћајној несрећи надомак Чикага. На Бошковића, његову другарицу Лауру и другове Момчила Г. и Давид К., аутомобилом је налетео пијани Хорхе Родеа Круз.
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ОВО ЈЕ МАРКО КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У ЧИКАГУ: За њега и Лауру није било спаса, друг Момчило у комиКако пишу амерички медији, несрећа се догодила око три часа после поноћи. Три младића из Србије и девојка пореклом из Колумбије су се аутомобилом директно сударили са другим возилом којим је управљао Круз. Марко и Лаура су погинули на месту,  док је Лаурин дечко Момчило Г. тренутно у коми, а Давид је прошао са лакшим повредама.У САД је другарица покренула акцију прикупљања пара, да се обезбеди новац како би мрвог Марка могли да допреме у Србију. Требало би да стигне у недељу, сахрана да се одржи у понедељак на локалном гробљу.