НОВИ САД: Убијен мушкарац

Љ. П.

09. 09. 2019. у 23:11

У Улици браће Дроњак у новосадском Новом насељу вечерас око 22.30 сати се догодила пуцњава, а на паркингу у поменутој улици испред броја 7 убијен је мушкарац стар око 55 година

НОВИ САД: Убијен мушкарац

Улица браће Дроњак, mесто пуцњаве / Фото Љ. П.

У Улици браће Дроњак у новосадском Новом насељу вечерас око 22.30 сати се догодила пуцњава, а на паркингу у поменутој улици испред броја 7 убијен је мушкарац, за кога незванично сазнајемо да је Жељко Б. старости око 55 година. Екипа Службе хитне помоћи је стигавши на лице места по позиву полиције, могла само да констатује смрт мушкарца који је подлегао повредама задобијеним ватреним оружјем.

Станари околних зграда су, према незваничним информацијама чули најмање један пуцањ, после чега је уследио врисак, а затим се чуло пар покушаја репетирање пиштоља. Убијени мушкарац наводно је живео као подстанар у вишеспратници испред које је убијен, а ту се доселио пре неколико месеци.

Полиција је блокирала читав крај и трага за нападачем који је испалио смртоносни хитац у човека.

Фото Љ. П.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Mile

10.09.2019. 07:41

Kao stanovnik u tom kvartu, zapazam da se godinama desavaju jako lose stvari,od ubustava,nasilnickog ponasanja,kradji,pljacki,sililovanja ... . Nikada setajuci tim krajem ne vidim policiju u akciju kontrole gradjana i sumnjivih osoba. Zato su kafici i kockarnice prepune policije sve dok ih ne pozove komandir da krenu u surovu akciju otimanja imovine sa izvrsiteljem . Nesto ozbiljno mora da se menja u radu policije ovo je prevrsilo meru.